View Single Post
Old 26 Dec 2007, 22:09   #22
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Originally Posted by films4all:
Cei mai multi utilizatori conectati au fost 460 la data de 26 Dec 2007 19:51
Corect, acum am väzut si eu, si am updatat mesajul evidentionist de la început.

@Cazeemeer
Ai dreptate, chiar observam azi: toatä ziua am avut un trafic nebun (în jur de 300 de vizitatori, cel mai des 300+) dar... tot timpul, foarte putini useri logati! :? (Apropo, pe un alt forum românesc de film, complet pârlit dar care se crede "lider", si pe lângä care "CineMagia (ups, sorry, 'cinemij') nici nu existä"), traficul maxim azi a fost de 7 vizitatori - nu sapte sute, nu: sapte-sapte, lol, ca-n aia cu Dem Rädulescu si pupezele: "Tine minte trei cuvinte: pentru pupeze, 'nainte!" :lol: )
Ce-i drept, nici pe mine nu mä încântä cä activitatea userilor lasä de dorit - dar, cum am spus mai sus, o iau asa cum e: forumurile, ca formä de comunicare pe net, sunt pe ducä, în favoarea blogurilor...
In schimb, dacä azi, în a doua zi de Cräciun, am avut un trafic constant de 300+ vizitatori, reiese clar cä s-a format un grup numeros de cinefili care, chiar neavând nimic de spus, sunt totusi foarte interesati de CONTINUTUL forumului CineMagia - adicä, de contributiile noastre, ca useri! Deci, hai sä nu cârcotim! Ce facem noi aici, si cât facem, tot intereseazä lumea!
Pitbull is offline   sendpm.gif