Voiam sã mã retrag, dar iatã cã þie-þi mai rãspund…
E greu sã gãseºti oameni serioºi în orice domeniu, din pãcate.
Nu te contrazic, trebuie sã munceºti pentru a avea un nume. Dar atunci era vorba de altceva.
Iatã ce ai scris tu pe 5 mai:
Originally Posted by Proletar:
(…)oricum, trebuie sa fim zelosi, (... ) chiar daca celor de la diverse case de productie le este foarte lene sa ne tasteze doua cuvinte intr-un email de raspuns la ce le trimitem noi...
e extrem de dificil sa patrunzi printre "mintile stralucite" de acolo, care nu catadicsesc sa te bage in seama
|
Am vãzut întâmplãtor, îl cãutam pe Mistah J, sã vãd ce mãgãrii a fãcut de nu l-a uitat nimeni, dar n-am dat de el.
Nu sunt antiMungiu, dar numele pe care l-a avut în spate a fost Stere Gulea. Fãrã ºtirea lui, cel puþin aºa mi-a spus mie, acesta i-a trimis scenariul “Cartier” la HBO ºi a câºtigat. Stere Gulea era profesor, i-a citit scenariul, a descoperit un real talent ºi l-a promovat. Aºa putem spune acum. Dar problema se pune ºi altfel. Scenariul fiind împins în faþã de ºefu’, obligat trebuia sã câºtige. Oricum, juraþii l-au citit cu mare atenþie. Nu ºtim care a fost marele perdant, cert este cã însuºi Mungiu a renunþat mai târziu la acel proiect.
Unii spun cã acesta e norocul.
Problema este ca acest noroc sã nu te lase din braþe…