View Single Post
Old 21 Dec 2007, 18:06   #284
M0n0
Guru

M0n0

Send a message via Yahoo to M0n0
I Am Legend - 8/10. Inca un film post-apocaliptic. Mi-a placut aproape tot la el, Will Smith ca intotdeauna perfect pentru rol dar aduce si un plus de umanism prin simtul umorului dar si prin reactiile pe care le are la diverse actiuni. Filmul are momentele triste, amuzante (cum am zis mai sus oferite de Will), tensionate, infricosatoare, senzatia post-apocaliptica a fost completa prin strazile pustii, acoperite de vegetatie salbatica, tot orasul transformandu-se intr-o jungla plina de sange, furie si salbaticie. Jungla din interiorul junglei. Filmul mi-a adus aminte puternic de I, Robot...aici mutanti/zombie, acolo roboti. De vazut cu siguranta trebuie vazut, seara, de preferat singur (la fel ca Robert Neville). Totusi, vroiam mai mult, mai multe detalii despre virus, despre personaje (in special spre final), cred ca era mai interesant daca aratau toti cei 3 ani pana la timpul actiunii, cum s-a obisnuit cu imprejurimile, etc...sau daca nu, primele zile apoi "3 years later". Un blockbuster bun dar presimt ca va fi uitat...

M0n0's blog
M0n0 is offline   Reply With Quote sendpm.gif