Originally Posted by Cazeemeer:
Mi se pare o colectie bine regizata de exemple moralizatoare de "uite ce se intampla daca te droghezi", lipsite de orice urma de subtilitate. Seamana mai degraba cu avertismentele alea infricosatoare date de parinti copiilor mici ca sa ii disciplineze. Si in afara de rolul extrem de bun pe care il face Ellen Burstyn, nu e nimic nou sau teribil de interesant in tot filmul.
Mi se pare un film propulsat de Mesajul Important transmis pe un nivel de apreciere mult peste cel meritat.
|
TOTAL DE ACORD! Exact perceptia asta am simtit-o si eu, dar te-ai exprimat destul de bine a.i. daca ar fi sa mai spun ceva ar fi doar un copac din samburele veridicului de mai sus.
Quote:
Nu reusesc sa pricep admiratia generala a lumii pentru Requiem for a Dream.
|
Asta nu inteleg...exista si oameni care au descoperit (CU ADEVARAT) filmul cu 2-4 ani in urma. Si eu am intrat in categoria asta cand
The Butterfly-Effect,
Fight-Club sau altele, inca erau capodopere de inegalat si poate doar Fight-Club a supravietuit dar ori a-nceput sa bruieze a clasic, ori nu mai e actual: turnurile au fost doborate.
De Requiem am mai auzit ca-i in top-10:
Cele mai Influente Filme Turnate Vreodata si c-ar intra in programa CAV-ului (ex-clasice).
Crissisul ala dinspre rezolutie m-a sacait teribil pe neuroni (poate si din cauza ca-compania de langa mine-l ridica-n slavi capodopericeste iar mie-mi suna prea banal) cu dorinta arzatoare de a ma infricosa desi nu reusea si tot insista si iar insista, (pfoaaaiii!): pai facem
Saw, documentar despre droguri, mania televisionului, sex delicat cu negri grosolani sau what??? Aia cu sexul poate c-ar fi mers extinsa pe un LM, nu de alta, dar dadea bine pe monitor iar tipa era numai buna de asta, cred c-a fost rolul ei (cu orgasme si tot tacamul). Si Jared Leto? Give me a break! :sick: De apreciat doar regia, montajul, sunetul, soundtrackul, alea-alea: adica per total ca o usa ce brusc scartzaie zgariat, metalico-lemnos dar nu intra decat un mos-nene cu o hartie in mana pe care scrie:
"NU drogurilor! Si ai grija si cu tv-u' ca poate crea dependenta.". Haidi scaltz!