View Single Post
Old 19 Dec 2007, 21:39   #1
alexinho
Junior

alexinho

Fast Forward printre filme

salut. sunt nou pe forum. am 17 ani si din prea mult timp liber am inceput sa o ard pe filme .

The Weather Man 8/10 - E un film bun in regia lui Gore Verbinski (tipu care a facut si piratii din caraibe). Filmul urmareste visul american al lui David Spritz(nicholas cage), un prezentator de meteo din chicao. Om divortat, cu 2 copii, cauta reimpacarea intr-o noua slujba cat si aprecierea tatalui sau(interpretat de michael caine). Monologurile lui Nicholas cage fac ca filmul sa capete umor, cu o tenta ironica. Este unul din acele filme care priveste ideea reconstruirii unei vietii dar de data aceasta din unghiul unui barbat. Poate ca ar fi meritat un 9.

300 Eroii de la Termopile 2/10 - Trebuie sa spun inca de la inceput ca am vazut decat 40 de min din film pt simplu motiv ca mi s-a parut prea prost si o prea inutila petrecere a timpului. Un film mai prost ca asta poate doar filmele cu Cary Daniels de pe Protv pot sa il egaleze. Daca vrei savezi un film prost nu te uita la asta dar daca vrei sa vezi un film incredibil de prost uitat-te la el . Nota 2 pt ca si-au dat silinta si au reusit sa si il termine.
alexinho is offline   Reply With Quote sendpm.gif