Thread: DaKino 2007
View Single Post
Old 17 Dec 2007, 17:29   #20
Neuptolem
Banned

Neuptolem

Originally Posted by Proletar:
Originally Posted by Neuptolem:
Originally Posted by Neuptolem:
Originally Posted by Proletar:
Duminica, 16 decembrie, orele 22.30, pe TVR 2, puteti viziona AMATORUL.
Filmul va fi precedat de interviuri cu regizorul, actorul principal si scenaristul.
Fiti cu ochii pe 2.
TVR 2
L-am pierduuuuuuuuuuuuut!!!! :shock: :w00t:
http://www.cinemagia.ro/programe_tv_...?&station_id=7
E RELUARE LA 4:10!!! :w00t: :lol: 8) :happy:
Prole, tinand cont ca maine am o zi supa-hard-sux si pierd noaptea pt filmu' tau, dai un Heineken virtual!

Neupto,
la ora 4 dimineata e "Tonomatul de pe 2"
asa ca poti sa dormi...
L-am vazut! :happy: A fost azi-noapte, nu in noaptea asta.
Scena cu figuratia e bestiala! :lol:
Am ramas uimit cum de s-au scris 10 drafturi de la varianta hbo-nala pana la cea festivalo-filmica, scenariul de l-am citit eu de pe coli A4 este departe de scenariul "Amatorului" rezultat, dar pleaca de acolo, e bine. Femeia cu masina de cusut joaca f bine, mie mi s-a parut si tipul din supermarket acceptabil. Fetele (V.O.) cu acrobatia aia de dans :lol: , ma intreb ce rost avea V.O.-ul acolo, pt comicul de moment poate...whatever.
Interesant cum a luat asa o nuanta de comercial (e drept, ajutat de original, atat cat exista) fata de profunzimea scenariului HBO, scris initial de Proletar. vasazica, e cum spun eu, parca prea mult sapam in vizuina iepurelui pe acest forum, realitatea e destul de simpla si jucausa (vreau sa spun ca forumul e mai inteligent decat ce a fost dat la Intro-ul Amatorului, mi s-a parut putin ca regizorul avea aerul ca "opera" ii apartine iar G.A. era pe undeva in ceata, lasat la urma pe plan secundar). Nah, c-am fost sincer. Regizorii cam casapesc scenariile, asa de felul lor. :lol:
Cadrele fixe au fost nimerite, dar alb-negrul nu era crucial (opinie).
Si da, ideea copiaza Fight-Club binisor, sa fim corecti (e un fel de copil al F.C.-ului).
In concluzie, oricum, filmul e beton! Il recomand tuturor! BRAVO!
Neuptolem is offline   Reply With Quote sendpm.gif