View Single Post
Old 15 Dec 2007, 09:39   #25
mirodoni
Guru

mirodoni

Send a message via Yahoo to mirodoni
Originally Posted by Pitbull:
întrucât refuz orice comunicare cu L.H. aka "M.J." aka "Alakazam", suspendat temporar dialogul cu orice persoanä suspectä de a fi el. Nu e nici un motiv de îngrijorare, în clipa când mi se dovedeste cä respectivul e altcineva, îmi cer iertare pentru cä l-am fäcut sä astepte, si reiau discutia…….
… Da' eu n-am zis sä fie banat, condamnat, pedepsit, päcatele mele! Am zis doar cä EU, UNUL, PERSONAL, suspend numai, temporar, dialogul…

Abia acum aflu câte nume am avut într-o viaþã anterioarã!
De ce nu ai spus aºa de la început, în loc sã mã încurajezi, sã-mi apreciezi nivelul intervenþilor, sã mã înveþi cum se scoate un citat? Trebuia sã-mi spui deschis, sau sã avertizezi la modul general, cã suspectezi orice nou-venit.
Adicã dai în cap unuia, iar dacã acesta îþi dovedeºte cã l-ai confundat, îþi ceri scuze. Dacã e mort, s-au s-a sictirit deja, rãmâne cum s-a stabilit…
Dar tu nu eºti UNUL, PERSONAL, eºti MODERATORUL. Sau, cel puþin, aºa scrie în mai toate locurile pe Forum, iar eu am luat-o de bunã. De fapt Neuptolem hotãrãºte, el a fost cel care a aruncat piatra în apã, ºi ceilalþi nu mai pot acum s-o scoatã. Aº putea sã-l înþeleg, dacã afirmã cã a fost jignirt de acel Mistah J, dar luaþi textele mele la rând, cã nu-s multe, ºi vedeþi dacã am comis eu, Mirodoni, vreun atac la persoanã înainte de a fi acuzat în modul cel mai absurd cu putinþã. Chiar ºi dupã aceea am luat-o în glumã. Nu m-am supãrat decât atunci când am constatat cã nu-mi rãspunzi intenþionat, dar nici atunci nu am jignit pe nimeni. Þi-am trimis un mesaj pe adresa personalã de e-mail ºi la “mesaje private”, dar tot nu mi-ai rãspuns. Pot sã te sun pe mobil, dar nu rãspunzi dacã nu ºtii cine te apeleazã. Te înþeleg, pentru cã pre mulþi ai muºcat ºi þi s-a micºorat agenda cu prieteni, dar, în acest caz, nu vãd cum aº putea sã aduc dovezi CONCLUDENTE. Dacã-mi voi dezvãlui identitatea, nu vom mai putea fi obiectivi.

Originally Posted by Neuptolem:
Iar in concluzie, aproape ca nu imi pasa daca mirodoni este un baietzica cumintzica pisoika, chiar altul (sanse: 00.01%), s-a dovedit a fi la randu-i piperat cu accente bizare (vizibile destul de vag intr-adevar), .... si de aici incolo ar incepe jignirile,

Da, destul de vag, într-adevãr. Asta în mintea ta, pentru cã în realitate, deloc.
mirodoni is offline   Reply With Quote sendpm.gif