View Single Post
Old 15 Dec 2007, 09:14   #24
Cazeemeer
Guru

Cazeemeer

Originally Posted by Neuptolem:
azi ma ataci fara nici un motiv pe alt topic facand aluzie chiar la bannarea mea

Acolo nu te atacam, am trantit numele tau la nimereala, intre 2 oameni pe care nu i-am "atacat" pe forum, asa ca chiar n-aveai de ce sa te enervezi.

Pe de alta parte, asta cu forumul pe care il privesti "matematic, asemenea unui sistem sofisticat si infailibil" a fost genul ala de afirmatie atat de bizara, trantita acolo fara vreo explicatie macar, incat n-am putut decat sa reactionez.

Si care e faza cu Pruteanu? Tu zici ca eu sunt Pruteanu sau il folosesti doar ca un fel de insulta ieftina? Whichever the case may be, iti garantez ca a fi Pruteanu nu e singurul motiv pentru care cineva te-ar antipatiza. De fapt, cred ca daca as fi Pruteanu sau ca el, mi-ai fi simpatic. Nu, problema e mai simpla: oferi o sumedenie de motive de antipatie, incepand cu obsesia superioritatii Hollywoodului, revenirea constanta la retete si formule scenaristice, campania de boicotare a Diverta, monstruozitatile alea cu pretentie de limba engleza, cuvintele pretentioase sau inventate de tine, folosite ca atacuri la adresa chestiilor pe care tu le percepi ca fiind excesiv de culte (as if that's a bad thing) si multe alte chestii ocazionale. Si asta este, nu poti decide cine te enerveaza si cine nu, si pe cine enervezi si pe cine nu. Live with it. Oricum, banarea ta n-am propus-o si n-o s-o propun. Cred in dreptul tau la libera exprimare. Nu cred ca spui si ceva relevant, dar asta deja e alta treaba.
Cazeemeer is offline   Reply With Quote sendpm.gif