Cazeemeer, abia in noaptea asta am avut "revelatia" si am realizat ce fel de om esti, desi m-am tot intrebat care ar fi cauza isteriilor tale la adresa mea, numai un singur raspuns impaca necunoscuta ecuatiei, iar indiciul este:
http://www.cristiserban.ro/blog/wp-c...3/pruteanu.jpg
Intrand acum pe un site-forum al domnului in cauza am fost intampinat cu mesajul:
"Ar fi bine sa stingeti calculatorul si sa va culcati!" iar eu replic taios (vorba lu' Pitbull):
Ete scartz! :lol:
si daca am un film acum la 03:00 de vazut? 8)
Si daca...asa incep capodoperele scenaristicii.
Desi alaltaieri reusisem (in sfarsit!) sa intreprindem un dialog normal (sanatos!) in atelier, azi ma ataci fara nici un motiv pe alt topic facand aluzie chiar la bannarea mea, sunt curios daca aceasta "actiune" ti-ar aduce o satisfactie atat de mare incat (in sfarsit!) sa te poti manifesta sanatos si liber si genial si triplodoct pe forum; iti spun ceva: daca as sti cu adevarat ca ai putea scrie un scenariu genial ce-ar lasa toata tara masca si ar avea sanse la Oscar, m-as banna de buna-voie si nesilit de nimeni insa tind sa cred ca existenta ta este mai nociva decat a mea, cel putin la capitolul nazuinte si aspiratii! :hmm: