View Single Post
Old 14 Dec 2007, 23:27   #20
Neuptolem
Banned

Neuptolem

Situatia curge de-a dreptul spre cea critica. E la discernamantul si judecata fiecaruia daca vor sa intre in zona aia. Eu unul sunt sigur in proportie de 99.99% ca mirodoni este Mistah J. Priviti-i numai reactiile la mesajele mele, asa ar proceda un necunoscator? Ba mai mult, eu n-am nimic cu Mistah J la modul bannarii, e drept, puterea lui disturbatoare a slabit considerabil fata de perioada lui maxima de bazgauni, in acelasi timp asta nu-i un pretext scuzabil.
Numai o minune ar dovedi ca mirodoni sa nu fie Mistah J, iar minunile nu exista, cel putin pe acest forum, unde eu percep totul matematic, asemenea unui sistem sofisticat si infailibil.
Am avut tangente cu Mistah J dincolo de acest forum (pe messenger) si pot spune ca de acolo au plecat cele mai mari jigniri ale lui la adresa mea.
Iar in concluzie, aproape ca nu imi pasa daca mirodoni este un baietzica cumintzica pisoika, chiar altul (sanse: 00.01%), s-a dovedit a fi la randu-i piperat cu accente bizare (vizibile destul de vag intr-adevar), posibile oricand sa faca o eruptie psihica spre unele anormale si de aici incolo ar incepe jignirile, prefer sa nu intru pe acest taram warriorist, desi as avea motive dar aceste motive aduc o satisfactie net inferioara satisfactiei deciziei de a nu intra: nu-si are rostul pur si simplu.
Neuptolem is offline   Reply With Quote sendpm.gif