Eastern Promises - 9/10. Unul din greii anului 2007. E foarte bun in aproape fiecare privinta, scenariu...caracterizarea personajelor este intensiva, conturarea lor este completa si pe tot parcursul filmului. Rusine sa imi fie mie ca mi-am dat seama abia la jumatatea filmului (cam atunci cu suporterii lui Chelsea in strada) ca actiunea are loc in Anglia si nu Rusia...in mare parte din cauza ca singurele persoane care vorbeau era mama Annei (Naomi Watts) si Anna, deci la vizionarea filmului atentie mare la subtilele detalii (NU numai de locatie) insirate pe toata actiunea, sunt foarte importante ori la descoperirea cu prevedere asupra plotului, a finalului insa nu. Finalul nu e spectaculos dar e unul fericit, specific Hollywood, cu toate ca nu arata concluzia clara, imaginea finala spune multe despre celelalte personaje mai negative. Actorii joaca excelent, creand foarte convingator personajele pe care le interpreteaza, regia ajuta insa enorm cu cadrele stranse si close-upurile care prind fiecare mimica a fetei. Un film complet despre mafia ruseasca. De vazut.