View Single Post
Old 09 Dec 2007, 23:45   #1633
irene marlyne monroe
Guru

irene marlyne monroe

Send a message via AIM to irene marlyne monroe
mai dar nu conteaza paginile etc,ci continutul esenta,caci tot acesta fac si paginiile.
adica eu practic am vorbit si vb fara a ma gandi la acest aspect -pur si simplu-este si o descarcare a mea.va dati seama ca la cat de tumultuasa este viata mea ar fi trebuit sa mi se fi umplut paharul de mult ,dar asa s-a mai golit descarcandu-ma,deci sunteti f.importanti pt mine ca existati.
si sa existam /traim cat mai mult.
ok mai daca au fost medicamente ca am fost foarte somnolenta,va dati seama ca ar fi un criminal si trebuie sa fie pedepsit ,adica sa o pateasca in vre-un fel ca a indraznit sa imi faca totcmai mie rau.dar nu i-a mers,doar sunt speciala si deci am fost pe faza/desteapta,desi eu uneori sunt puternic naiva si am f.multa incredere in oameni etc.dar asta a fost tot ca o lectie,voi fi mai atenta,spec sa imi refac mai repede sufletelul ca nici nu am iesit din casa macar ca am dormit mult si inca nu imi vine sa ies ma simt vulnerabila la umea de afara ,trebuie sa ma refac sa pot lua piept sa eventual sa se mai imbuneze mai repede.
uh
voi ce mai ziceti?