Thread: "Aitilop"
View Single Post
Old 09 Dec 2007, 21:12   #17
Carmine Galante
Guru

Carmine Galante

Send a message via Yahoo to Carmine Galante
Nu mai am consideratiile critice ca am reinstalat windowsul si am pierdut tot. Daca le mai ai sa m-i le trimiti. Imi aduc aminte vag.

Ideea e ca nu e bine sa-i dati la cap bietului baiat, mai ales ca si-a stors mintea sa scrie asta. Deci vrea. Si trebuie sa recunoasteti ca se intrezareste si ceva talent. Mie mi-a placut scrierea, astept si altele din partea lui. La final se poate lucra. Ori o omoara pe curva din greseala cand o someaza si insceneaza ei ceva (ca tot e nebunia asta cu Cioaca la moda), ori apare pestele fetei si iese puschi puschi.

Cacatul ala de film "Maria", care era ispirat dupa o povestioara reala (una cu multi plozi suge p. pe bani ca sa isi creasca puradeii. Pleaca cu un client in masina aluia. Tipul vrea sa-i dea la cioc in mers, omu' de atata extaz, sau din cauza ca il musca de putza, exact ca asta din scrierea pretenului nostru, scapa masina de sub control si se opreste intr-un stalp. Bagaboanta si clientul crapa pe loc. q.e.d.

Un fraierica de la A.T.F. a filmat chestia asta. A filmat-o prost, incropit, fara buget asa cum sunt toate filmele fara lovea. A luat un sac de premii din cauza povestii care continua si dincolo de filmu' prost al atefistului. Dupa ce astia doi se duc la cei drepti, plozii raman pe drumuri, fara rude, casa, masa. Un potent al zilei impresionat de cazul social cumpara copiilor nevinovati o casa noua dotata cu tot ce amaratii vedeau la televizorul vecinilor + ca angajeaza bone care sa-i ingrijeasca si se obliga sa aiba grija de educatia lor pana la implinirea varstei de 18 ani. Frumos nu ? Curva nu a murit degeaba, a reusit dincolo de moarte sa le asigure copiilor ceea ce ea, indiferent de cata pula ar fi supt nu ar fi reusit in vecii vecilor. Bineinteles ca ce am relatat eu aici nu se vede in filmu' ala prost de l-am amintit. Se termina fix in momentul accidentului. Bum, bang, bing, finish!
Carmine Galante is offline   Reply With Quote sendpm.gif