mai stiti ca am o stare inca de somnolenta!
astazi m-am trezit la ora 2
ieri la fel,si ma simteam ca inca as mai dormi,nevoie de somn.
daca tampitul ala mi-a pus in pahar medicamente?sa adorm sau etc.caci practic nu am luat decat 2 inghitituri si am vomat si am simtit nevoia de somn atat de mult nici nu am iesit afara din casa.
dar barim daca nu eram pe faza si beam paharul tot oare ce se intampla cu mine?
daca erau medicamente si m-a adormeau pe veci,avea o scuza ca poate am vrut sa ma sinucid,adica ,otava mai zici ca acuzi pe cineva ,dar medicamente?poate sa spuna ca am luat singura etc.bine ca am foat pe faza si nu i-a mers cu mine.
acum mi-a trecut prin cap ca am dormit cam mult si inca as mai dormi si poate e de la ce mi-a pus in pahar
adica cine stie presupun doar
acum parca nici nu prea mai am incredere in oameni
daca a vrut doar sa ma futa chiar asa de cacat e politistul asta sa recurga la asa ceva?jalnic
nu stiu ce sa cred dar vreau sa o plateasca ,pt ca a indraznit sa imi faca mie rau.dar sigur o va pati chiar vreau asta desi eu nu ma murdaresc pt asta sigur se va intampla,pt a atentat la insasi iata mea speciala,si il va costa foarte scum.

am glumit
nu stiu ce sa cred dar mie greu sa cred ca a putut sa faca asa ceva ci din contra sa imi vrea binele sa aibe grija de mine sa fie totul bine.cand totul depinde de noi toti.ok astept parerile voastre.
daca a vrut doar sa mi-o traga a fost jalnic
sa recurca la astfele de lucruri,daca a vrut sa imi faca rau va dati seama ca ar fi un posibil criminal.
si o metoda interesanta cea cu medicamente etc,practic as fi adormit si nici nu s-ar fi stiut nimic,caci eventual este si in politie om al legii si ar fi spus simplu ca am vrut sa ma sinuccid,DAR REPET SI O MAI SPUN ,ACUM VREAU SA TRAIESC SI SA MA FAC BINE MAI MULT CA NICIODATA
ADICA SA MA FAC SANATOASA SI SA TRAIESC!