View Single Post
Old 07 Dec 2007, 22:52   #1623
irene marlyne monroe
Guru

irene marlyne monroe

Send a message via AIM to irene marlyne monroe
la capitolul asta aveti perfecta dreptate!multi ventiti putini alesi.
doar ca dupa ce am luat piept cu moartea cu,probleme si mi-am dat seama ca trebuie sa imi fructific si sa ma bucur de fiecare picatura a momentului am inceput sa fiu mai maleabila si sa ma distrez mai mult!
dar faza este ca si asa am avut tangente tot cu cine nu trebuia,pe tipul asta il stiam de vre-un an si a ajuns chiar asa sa imi puna ceva in pahar.
adica credeam ca voi avea un mos nicolae minunat si cand colo jumate din el l-am petrecut in socuri adica m-a socat ca i-am acordat increderea mea si nu a stiut sa o aprecieze si mai mult sa o neglijeze cu prafuri.
dar m-am cam speriat ca nu inteleg de ce,adica noi am mai avut ocazia sa ne mai vedem in acest an de zile uneori,de ce oare acum a luat aceasta hotarare a prafurilor.poate ma interpretat gresit etc.habar nu am.dar poate to mos nicolae ma ajutat sa imi dau seama inca din timp,si am vomat tot.
dar a fost o seara cumplita de calvar.caci am vrut sa vad ce este si am luat paharul cu praful pe el sa merg la spitalul floreasca pt analize'dar nu facea de pe pahar ci din urina pt toxicitate.si m-au chinuit aia acolo prin modul lor de abordare,indiferenta etc incat am plans toata noaptea,ca intr-un spital trebuie sa se salveze omul ,sa se faca toate investigatiile necesare pt a depista o problema de sanatate si tot ce este necesar pt remediere nu cu nepasare.
am vrut sa mi se ia si sange pt analize caci tot mi s-a facut cam rau cu cateva zile in urma si ei nu prea au vrut ca cica vai domne acolo sunt numai urgente majore.
dar daca este spital trebuie sa se intervinsa sa se faca ceva pt bolnav din timp nu in ultima faza cand nu mai ai ce-i face.iar daca un om se plange ca are probleme si ca il doare ceva,ca nu se simte bine si mai i se face si rau,atunci trebuie sa se intervina pt investigatii amanuntite pt depistarea bolii etc si interventie cu tratament rapid si eficient sa treaca mai rapid.
nu cum mi-au facut mie cica sa ma duc la psiholog,iei credeau oare ca ma planag de placere?tampiti m-au facut sa plang toata seara de la ora 1 pana la 8diminteata si sa astept acolo pt rezultate fara sa se ocupe de mine cum trebuie,ceea ce nu este un privilegiu ci o datorie a lor.
m-am certat pana si cu ei ca in loc sa aive grija de mine ma tratu superficial.le-am zis eu ca un mar poate fi si putred in interior si frumos in exterior,daca nu se incearca sa se vada cum este,asa si ei nici nu venisera rezultatele si ei ziceau ca nu am nimic,iar eu ma suparam si plangeam de atata penibilitate,adica nu degeaba te simti rau ,nu degeaba ai niste analize nu tocmai bune ,ci ca ceva nu este in regula cu organismul uman.si ei trebuia sa verifice si sa vada toate acestea,ba mai mult mi-au dat niste rezultate ok adica f.bune si m-am suparat si le-am zis ca vreau sa stiu cum stau lucrurile ,vreau sa imi cunosc problema de sanatate nu sa se ascunda ,sau sa fie ceva superficial.
mai ales ca eu stiam ca am alte analize acasa care nu sunt tocmai la fel de bune si m-am suparat ca nu stiu ce sa mai cred care este adevarul,care sunt cele adevarate?oare se face totul cu multa seriozitate si competenta?asa ar trebui.caci altfel duce omul spre incertitudine ,iar indiferentcum stau lucrurile omul trebuie sa stie care este adevarul.si sa se implice cei cu datoria aceasta pt aflarea/depistarea bolii si tratarea ei.
uf doamne si am ajuns sa mai cunosc,ce dura este lumea din spitale,cand eu credeam ca spitalul este o modaliate de salvare a omului.si sper sa devina si sigur asa va fi nu sa il chinuiasca mai mult.
da mai am plecat cu diureri de cap de acolo si ochii bulbucati de nesomn si atata plans ba mai mult si cu incertitudinea starii mele de sanatate-adica la ei sunt bine,dar ma simt rau,in analizele de acasa sunt probleme.deci ce sa mai credem?trebuie sa devina persoane competente si gata de salvare si diagnosticare rapida si eficienta.
ca nu se mai poate.ba mai mult chemasera si garzile sa ma dea afara ca m-am luat la cearta cu ei si le-am zis ca cum e posibil ca analizele lor sunt ok si cele de acasa/altele arata contrariul?
pana in final nu mi-au dat analizele-rezultate acsa au ramas acolo,iar substanta toxica nu a fost depistata,poate am eliminat-o eu prin voma ,sau mai era foarte putin sau nu a patruns in sange/corp.
nu stiu dar va zic ca a fost atat de aiure ca nu stiu ce as putea sa fac sa nu se mai bata joc de om ci sa il respecte si sa se implice sa ii pese de soarta lui si sa facatot posibilul sa fim salvati.
ca altfel este cumplit.
uf,da as sunt inca chiauna de somn,si marcata de ceea ce este prin spitale.DAR TREBUIE SA SE SCHIMBE SI SA EXISTE SIGURANTA SALVARII/O NOUA SANSA PT SANATATE ETC.
PAI in filme ce frumos se comporta cadrele medicale in afara asa ar trebui si in romania ,nu sa il umileasca si ca ultimul om.si sa trateze pe cine se vrea.
a chiar o doctora nici nu vroia sa se ocupe de mine,caci venise tare la mine ca vai domne nu am fata de urgenta,iar eu nu mai stiam de mine,durere de cap,soc,somnolenta,rau etc si ea venise cu figuri si i-am raspuns ca cum poate sa se pronunte asa fara sa faca investigatii fara sa vada despre ce este vorba?poate in mintea lor este nevoie sa fi pe jumatate mort ca sa se uite la tine si spre bucuria lor sa numai poata face nimic.e o prostie.din timp trebuie sa se intervina ,investigeze sa se poata face ceva pt salvarea omului bagami-as picioarele .
si ea vai cu figuri face "ca nu se mai ocupa de mine ca voi astepta mult si bine."pai nu este posibil sa salvam pe cine vrem ,viata este mai importanta decat orgoliu si mandria etc.altfel locui ei nu este intr-un spital,acolo trebuie sa se salveze viata oricarei persoane,indiferent de inconveniente fara discriminare.
oh ce am putut sa vad.si totusi eu inca sunt mai tinerica,mai speciala si uneori mai puternica,dar bietii oamani ce se intampla cu ei in astfel de situatii?nici nu trebuie sa existe asa ceva nici in scenarii filme.este impotriva legii naturii omenesti-caci viata omul este un dar pretios o valoare suprema ,iar noi nu trebuie sa ne batem joc de ea ci din contra sa o valorificam,sa ne ajutam intre noi etc.
SUNT DEZGUSTATA!Dar sunt convinsa ca dacas vreau pot foarte usor numai prin simpla vorba sa le zic cumvreau eu si ar trebui sa respecte,dar vreau sa se schimbe ei ,adica atitudinea lor sa fie involuntara adica sa vrea binele celulilalt ca doreste sa salveze persoana respectiva din propria initiativa,nu ca i s-a zis sau este obligat,dar daca va fi nevoie ii voi invata eu minte sa mai se joace cu omul ,voi intara eu in ei si imi voi expune doleantele.
noi trebuie sa fim pe maini bune in spoital nu pe maini indiferente!
uh m-am descarcat.oare eu gandesc altfel,sunt mai diferita ,iar lumea mintii mele fiind alta decat realitate poate de acea contrastul ma face sa sufara atat cand iau contact cu ceea ce este?sau eu chiar handesc bine si este anormal ceea ce este in realitate.!nu stiu ce sa mai cred
dar oamenii sau obisnuit sa se resemneze sa se obisnuiasca cu suferinta,dar nu trebuie ci din contra sa se solutioneze sa problema pt a fi frumpos si bine,sanatosi etc.totui posibil de ce sa stam in durere cand putem avea si bucurie/fericire?uf

voi ce ziceti,ma intreb am eu dreptate ?sigur vad lucrurile mult mai bine pt a i bine!