Thread: "Hitman"
View Single Post
Old 07 Dec 2007, 22:00   #3
PoliFanAthic
Guru

PoliFanAthic

Send a message via ICQ to PoliFanAthic Send a message via AIM to PoliFanAthic Send a message via MSN to PoliFanAthic Send a message via Yahoo to PoliFanAthic
Hitman rulez. 8)

Astept sa-l revad ca sa-mi dau seama cat tine senzatia, dar pana una alta, mi-a depasit toate pretentiile. Nu erau ele multe, dar sa ajunga sa-mi chiar placa, nu as fi spus ca o sa fie cazul.

Poate sa insire oricine cate clisee vrea, Hitman ramane mult mai bun si mai distinctiv decat orice alt VG movie. M-am distrat la un film care nu se ia mai in serios decat ar trebui, la un Bourne Ultimatum care se invarte mai putin, la un Bond complet insensibil, la o chestiune simpla pana la urma, care loveste acolo unde tinteste. RE, Tomb Raider, Silent Hill etc. nu reusesc nici macar atat.

E mereu o presiune mare pe tine cand toata intelectualitatea spune ca un film sau o carte sunt jenibile si tu sa te simti obligat sa vezi ca lucrurile stau asa. Din acest motiv stau si acuma si ma intreb daca nu cumva m-am inselat cumplit, dar imi aduc aminte de urmatorul lucru: chiar daca la o revizionare Hitman nu o sa-mi mai placa, mi-a placut o data si asta e mai mult decat mi-au placut multe filme.

P.S. Stau bine la boxoffice. Si as prefera oricand Hitman peste Superman asta nou.