Thread: "Invasion"
View Single Post
Old 07 Dec 2007, 17:14   #2
Neuptolem
Banned

Neuptolem

Nu stiu ce-a fost de capul filmului astuia, scenariul l-am "remarcat" si eu (in microscopica mea experienta) ca-i prost! inainte de a citi cronica pitbulliana, am citit acum de curiozitate si asa-i!
-povestea curge plat, monoton, insipid ºi complet ilogic.
Yap!
-scenariu (teribil de liniar ºi haotic!
Dreptate!
-Fãrã a se osteni cu logica, scenariul ne obligã sã urmãrim strict aventurile acestui cuplu mamã-fiu, de parcã numai de ei ar atârna salvarea omenirii
Ai dreptate iarasi!

-Fâl-fâl-fâl elicea, ºi brusc ni se spune cã, un an mai târziu, procesul a fost inversat ºi totul e iar okay.
Corect, corect, corect! Nu ar mai fi de spus mare lucru decat:
-am remarcat regia acestui film! pur si simplu mi-a sarit in ochi, daca ar fi sa regizez un scenariu, exact asa as alege cadrele, tempoul, tot ce tine de regie mi-a placut. Oliver Hirschbiegel nu a dezamagit, zic eu, poate este un bun exemplu de film realizat ca-n cursurile din facultate, pe un scenariu stupid (nu le am cu clasicismele premergatoare Invazion-ului dar m-a dus capul sa regasesc Razboiul Lumilor si o sumedenie de scenarele hollywoodiene cand vin alienii si fac prapad. PS: Poate-i varianta culta a AvP-ului 2?
De asemenea o pregnanta stratosfera marca X-Files-The Movie.

Nicole Kidman joaca destul de bine. Ce putea face mai mult, tinand cont de limitele scenariului? Era un poll legat dk si-a facut operatii estetice, eu zic ca DA! arata ingrozitor de tanara si gingasa, mai-mai s-o inviti la Balul Bobocilor.
In concluzie regret banii dati pe bilet (rar mi se intampla, maxim de trei ori pe an). Nu-l recomand nimanui.
Neuptolem is offline   Reply With Quote sendpm.gif