View Single Post
Old 07 Dec 2007, 10:15   #1617
legardere
Veteran

legardere

Sa incep in ordine:

Originally Posted by irene marlyne monroe:
multumesc pitbul pt incurajare si tie la fel,dar tot ne-ai cam lasat in ceata,ce are a face cu mine ce ai zis tu?si fi mai concret adica ce sugerezi ca se poate si in tara?ok ai perfecta dreptate DA ,dar sa faca salariu minim pe economie -500 euro si mediu intre 1000 euro pe anul 2008,pt a trai decent/onorabil fara a te chinui sa traiesti.cand sunt echilibrate nevoile satisfacute si societatea este echilibrata,deci=o viata mai buna. ....d

In primul rand ai gresit oaminii, nu eram Pitbull eram altu
Nu spuneam neaparat ca se poate traii in tara, pentru ca asta e o chestie relativa, o viata mai buna nu este determinata de ineptia debitata de adormitii din parlament ca salariul minim pe economie este X lei, pentru ca din punct de vedere statistic nu se incadreaza in limitele "cosului zilnic", dar nu cred ca are sens sa intru intr-o analiza mai profunda a acestei ineptii.

Si acum sa trec si pe partea nefilozofica:
Nici eu nu sunt la teatru, ci la facultatea de INGINERIE (e scris corect sa stii), profil Inginerie Economica Industriala, e drept ca la ID dar altfel nu pot face fata. Am facut 2 ani tot de inginerie in SB si am renuntat din motive pur financiare, dupa care am revenit in BV (unde sunt si in momentul de fata).
Am cochetat cu televiziunea dar nu am reusit sa ma infiltrez in domeniu si atunci am renuntat la idee (si anul asta chiar am ajuns in stadiul in care am refuzat oferte concrete, pe care le am inca deci pot reveni inca asupra deciziei). Nu incepeti sa tipati ca as fi renuntat total, dar cand ai dat de stabilitate intru-un punct este o prostie sa o readuci in instabilitate din nou doar pentru a mai avea un front pe care sa te lupti cu viata.

Si astfel am ajuns de am facut un mini-curs de teatru care mi-a creat un loc in trupa asta de teatru formata numai din oameni pasionati de teatru, care nu sunt influentati atat de mult de castigurile imediate din domeniu.
Practic dezinteresul asta pentru castigurile financiare ne pastreaza in trupa, si mai suntem si tineri (eu sunt printre oamenii ce mai batrani dintre actori, la 26 de ani).

Si daca vrei sa incerci sa te infiltrezi in TV, la nivel local ce-i drept as putea sa incerc sa iti ofer trambulina sa ajungi la o discutie cu niste oameni interesati de serviciile tale (in domeniul asta, nu vreau sa va zburde mintea pe coclauri). Dar baiu major in chestia asta e ca te pot ajuta sa ajungi in bransa in BV, ceea ce nu stiu in ce masura te tenteaza.