View Single Post
Old 06 Dec 2007, 23:18   #1610
irene marlyne monroe
Guru

irene marlyne monroe

Send a message via AIM to irene marlyne monroe
salut uite vorbesc din nou dar acum cam socata
pt ca nu a venit mos nicolae pe la mine aseara si am stat in caa si astazi ,m-am bucurat ca a rut un politist sa vina la mine -il stiam de aproape unb an cand am avut probl cu permisul de conducere si mi l-a dat mai repede.dar sa vedeti ce s-a intamplat.
cum eu nu vroiam sa fie nimic intre noi caci vroiam sa fie ca mos nicolae adica sa imi creeeze starea asta cu un cadout fie si o ciocolata dara fara ca eventual sa ne tragem etc.si i-am zis,asa ca el a fost de acord si a vrut sa bem suc si vin ,ceea ce doar si a adus nimic dulce pt mine.
dar ce sa vezi mi s-a parut si am simtit eu ceva ciudat caci a luat paharele sa le spele la baie si steclele acolo pe hol sa puna in pahare,m-am intrebat eu oare de ce si am fost sa imi iau paharul pe masuta in camera si am baut un picut am observat ca avea un gust aiurea,dar am vazut apoi ca si-a pus si el suc in vin si deci am luat din nou paharul sa beau dar CE SA VEZI ACIDUL ADUSESE CEVA LA SUPRAFATA UN PRAF ALM,MEDICAMENT,SAU PRAF NU STIU NU AVUSESE TIMP SA SE DIZOLVE SI ERA AMAR APUCASEM SA BEAIU PUTIN SI MI-A RAMAS PE BUZE ETC SI AM LUAT PE MANA DUPA MARGINEA PAHARULUI PRAF SI M-AM DUS LA BAIE SA VOMIT UN PICUT DOAR,APOI AM MAI STAT CU EL LA DISCUTII CA VAI DOMNE MI SE FACE RAU DE LA SUC ,ETC AM IGNORAT TOTUL SI AM ASTEPTAT SA PLECE,A PLECAT SI AM FOST DIN NOU LA BAIE SA VOMIT.
PRACTIC ESTE SI PE AFARA PAHARULUI PE LANGA RAMAS PRAF ALB
DECI ORI A VRUT SA MA DROGHEZE ORI A VRUT SA MA OTRAVEASCA CEEA CE MA SOCHEAZA PT CA AR TREBUI SA IBE GRIJA DE MINE SA FIE TOTUL CAT MAI BINE.ADICA NU SUNT DECAT DOUA VARIANTE ORI SUNT BINE EU SI TOTUL E BINE ORI VA FI RAU ETC SI DECI DEPINDEM UNII DE ALTII.ADICA DE CE SA NU NE VREM BINELE?PT A FI BINE?
O PROBLEME NU SE DISTRUGE PT A SCAPA DE EA CI SE SOLUTIONEaza PT A SE AMELIORA SI ECHILIBRA.
ADICA CE AR MAI INSEMNA CA UNUI BOLNAV SAU UNEI PERSONE IN NEVOIE CU PROBL SOCIALA SA IL ELIMINE?AR INSEMNA SA ELIMINAM TOATE PERSOANELE CU PROBLEME.NU CA ASTFEL AM ELIMIA TOATE GENERATIILE TAOTA PLANETA AR DISPAREA CA NIMENI NU-I PERFECT SI DECI TREBUIE SA SOLUTIONAM IMPREUNA SA FIE BINE SA MEDIEM LUCRURILE SA DEVINA LA NORMAL.ADICA SA SUSTINEM SI SA SOLUTIONAM PROBLEMA ETC.
UF
DECI NU INTELEG DE CE A FACUT ASTA OARE SA MA DROGHEZE SAU SA MA OTRAVEASCA?
MI S-A MAI INTAMPLAT IN ITALIA CEVA DE GENUL ,ERAM LA UN RESTAURANT SI AM IMPRESIA CA MI SE PUNEA MIE CEVA IN MANCARE CA INCEPUSEM SA NU MA SIMT BINE.DAR NU SE DA SEAMA CA DACA MI SE FACE MIE RAU LI SE FACE SINGURI LOR SI LA TOATA LUMEA,.SI SIGUR EU SUNT VARIANTA CEA MAI BUNA,CEALALTA NU VO RECOMAND,
EU AM STAT CU TIPA ACEA TIGANCA SI STIU CUM ESTE CINEVA FARA INIMA,IAR CINEVA CU UN SUFLET MAI MARE DECAT AL MEU NU EXISTA CU SIGURANTA,DESI VIATA M-A FACUT UNEORI SA FIU SI MAIDURA SAU CAND SUNT ATACATA RAU SA FIU SI DURA ETC.DAR TOTUSI CINE NU MA APRECIAZA SI NU ARE GRIJA DE MINE E CEL MAI MARE FRAIER.