slutare,
multumesc pitbul pt incurajare si tie la fel,dar tot ne-ai cam lasat in ceata,ce are a face cu mine ce ai zis tu?si fi mai concret adica ce sugerezi ca se poate si in tara?ok ai perfecta dreptate DA ,dar sa faca salariu minim pe economie -500 euro si mediu intre 1000 euro pe anul 2008,pt a trai decent/onorabil fara a te chinui sa traiesti.cand sunt echilibrate nevoile satisfacute si societatea este echilibrata,deci=o viata mai buna.
si eu sunt pt tara mea adica tot in ea te simti mai bine,drept pt care m-am si intors.si cum se zice omul sfinteste locul,de ce sa se bucure strainii de valorile noastre cand le putem glorifica in tara noastra,dar scuza-ma sa ne ofere statul si sprijin-unstat al bunastarii- de ex.un copil cand este nascut este si crescut ,iar apoi copilul poate sa recontribuie la familia sa cand este mare asa si statul sa aive grija de noi,sa ne creasca in bune conditii pt a putea contribuii si trai civilizat.
cat despre intoarcerea ta nu inteleg unde cum spune mai multe unde te-ai nascut ce faci de unde ai plecat etc.
adica vrei sa spui ca te-ai intors in locul unde te-ai nascut ?sau unde esti la facultate?fi mai clar sa inteleg.
o alta diferenta este ca eu nu sunt la tearu desi mi-ar placea ci sunt doar niste visuri/pasiuni de alucra in telv.teatru/film,chiar am mai avut si filmari
in schimb eu sunt la facultatea de sociologie si asistenta sociala master anul 1 managementul strategic si dezvoltare sociala.
si uneori am impresia ca este imp sa calatoresti ,dar faza este ca eu acum nu ma simt in stare sa ma risc prea mult.
pt ca obosesc mai usor /repede si deci imi complic situatia,si de acea speram sa imi dea mai repede tratamentul sa imi treaca,sa ma insanatosesc si apoi sa imi reiau trebuirile cu mai mult avant.
cusiguranta imi va trece,dar trebuie sa mi se acorde aceasta sansa la viata/la medicament etc.chiar nu mai am rabadare am asteptat 4luni sa mergdupa politicile lor de asteptare dar nu se poate asa ceva ,tratamentul trebuie imediat aplicat nu dupa luni de zile ca se agraveaza mai rau si atunci la ce bun.si multe altele,nici nu se poate munci bolnav,deci trebuie asigurare financiara a persoanelor bolnave.trebuiesc atatea ,trebuie sa traim frumos si bine fara probleme,fara sa ne chinuim traind ci viata sa fie frumoasa.
sper sa fie bine.iar eu sa ma fac bine mai repede pt a fimai eficienta.
oricum vreau sa traiesc si trebuie sa imi dea tratamentul acum in decembrie sau maxim ianuarie!si asta vor face pt ca am zis eu!
ma supara tare modul lor de a trata,de acea fac asa si vorbesc asa.uf.
ok sigur va fi bine.
la voi a venit mos nicovreau sa traiesc in mirajul sarbatorilor uf.si cat de cat putin sau mai mult e bine sa ne facem cadute sa ne bucuram etc unii pe altii"dar din dar se face rai"e asa simbolic,sa sti ca a fost o zi deosebita.etc.va zic maine d