Originally Posted by gheorghe orban si baba:
vazut cu intarziere excelentul 'irina palm', o poezie suava despre relatii si compromisuri: relatia dintre o bunica vaduva si nepotul grav bolnav, relatia dintre patronul unui sex club si anagajata acestuia, relatia dintre varsta a treia si prima iubire, relatia dintre o vaduva casnica si anturajul middle-class, relatia dintre minciuna si confesiune, relatia dintre mick jagger si marianne faithful, relatia dintre penis si palma, relatia dintre cinematografia lui beaucarne si muzica belgienilor de la ghinzu, relatia dintre spectatorul plictisit de arthouse movies si bucuros sa redescopere un cinema de suflet. 9/10
|
da; vazut la berlinala, scris acolo. apoi proiectat si la tiff, recomandat si acolo...
dar n-am inteles UNDE era - in film - rel. dintre jagger & faithfull??
in orice caz, regizoru (care are peste 60 d anishori) este abia la al 2lea lungmetraj...
pt europe
am ratat k un zevzec 'across the universe', p urma intelesesem k nu mai intra pe ecranele noastre... glad to learn this ain't so & abia astept sa-l vad!

'titus' & 'frida' mi-au placut mult - poate k si asta trebuia sa s keme cva gen 'lucy'...