View Single Post
Old 06 Dec 2007, 14:44   #1605
legardere
Veteran

legardere

People o dati in matrimoniale?

Hai sa nu fiu chiar asa de rau, mai ales ca suntem intr-o situatie oarecum asemanatoare, adica avem visuri de marire in arta dramatica, si ne tinem si de scoala, diferenta majora intre noi este ca eu am reusit sa gasesc modalitatea de a inbina utilul cu placutul, fara sa plec prin tarile calde ca doar nu umbla cainii cu colaci in coada prin sat, si pana reusesti sa pui mana pe un rol in state trece tata uneori si ani, asa ca am adoptat metoda mai putin practica adica....

Sunt actor in timpul liber (repet aproape zilnic 2 ore) intr-o trupa de teatru locala, unde toata lumea face treaba asta din pasiune, in paralel dau si cu SAP-a (programul in care lucrez de 2 ani imediat se numeste SAP, asta sa nu interpretati altfel exprimarea) si uite ca reusesc sa mai fac si facultatea, chiar daca sunt in anul 2, desi intre noi fie vorba suntem din aceeasi generatie.

Si mai e un lucru, eu am decis dupa 2 ani de stat in deplasari ca e mai sanatos pentru mine si nu numai pentru mine sa ma intorc acasa, asa ca am revenit pe meleaguri natale, si incerc sa ma ridic incet incet, muncitoreste.

Si cu sanatatea nu ma intreba cum stau ca nu iti zic mai mult decat ca fisa mea medicala este de dimensiuni mai mari decat a multor pensionari, dar.... cu tupeu inainte "pana la capat oriunde ar fi el".

Deci fruntea sus si tot inainte.