View Single Post
Old 06 Dec 2007, 13:59   #1604
irene marlyne monroe
Guru

irene marlyne monroe

Send a message via AIM to irene marlyne monroe
Originally Posted by gabryell:
Absolut admirabil, Pitbull... legat de carte. Multumesc de primire.
Irene, te-am imbatranit putin. Sunt convins ca la varsta ta ai reusi sa iesi din disperarea asta de moment. Nu-s io in masura sa dau indicatii, iarta-mi indrazneala, da' am impresia ca te abati putin de la modul de gandire al unui om de succes. Cobori in probleme si cauti disperata o cale de iesire. Daca ti-ai simplifica viata si ai investi timp in ceea ce ti-ar placea sa faci, vizualizandu-ti scopurile, ai avea sanse de reusita. Nu ma judeca pentru ce ti-am spus... e o parere mult prea subiectiva.
Tipu' care sa te ajute cu giratul, nu sunt eu ( relatia ar fi imposibila ) ). Din punctul asta de vedere, te inteleg mai putin pentru ca sunt un om care se straduieste sa se descurce singur. Ai prefera sa fii legata, prin obligatii, de o anumita persoana? In cazul asta mi-as dori sa gasesti un om cu scaun la cap care sa profite, in limita bunului simt, de alegerea ta de a i te oferi.
Aaa... de ce te-ai apucat de master? Ar fi fost mai bine sa-ti concentrezi atentia pe un pic de experienta profesionala.
Plecatul in strainatate... eu plec in fiecare vara. Acum urasc sa plec chiar si in vacanta. Mi se propune sa ma duc de sarbatori, in fiecare an, si caut scuze pentru refuz. Sa mai fii si femeie, sa pleci si singura... asta chiar e o proba de curaj. Pleaca in provincie, muta-te in nord, fa-ti timp de cateva zile si du-te si studiaza nordul tarii spre ex.
Avem o gramada de avantaje in tara asta... doar ca nu obisnuim sa privim in lateral, huh? In schimb, ne plangem de conditiile din tara si de conducere. De parca astea ar fi responsabile de viata noastra... Nu vezi ca vin strainii in Romania? Gandeste-te bine si sa te vad peste trei ani, pe acelasi forum, plina de bani... in tara ta . Numa' bine.

mai ce imi zici tu suna interesantt dar vreau sa fie mai concrete,adica nu crezi ca trebuie sa si ies din acest impas al problemei de sanatate si financiare?
oare cum ?este nevoie si de o sustinere sau sa fie o oportunitate in ceva anume.
ceea ce zici tu despre acel girant si relatiea din obligativiytte,cred ca nu ai inteles bine.
eu spuneam ca dau 2 mil celui care ma gireaza si practic banii mi voi da singura,in cazul in care imi place acea persoana si exista ceva intre noi,automat vreau sa fiu sustinuta ,adica sa ma sponsorizeze sau sa plateasca el etc.sau ma descurc eu de platit etc nu am zis ca voi avea o relatie cu cel care ma gireaza,ca asa as pleca mai degraba in dubai
dar nu poate fi nici exclus acest fapt,in cazul in care ne placem si va fi prietenul meu etc ,mi-ar placea si sa ma sustina etc.ca daca ma lasa singura atunci ma descurc singurica si sunt libera fac ceea ce vreau cu cne vreau etc pana va fi ceva mai solid si o relatie mai serioasa.
cat despre plecariile in provincie ,eu de acolo am venit,si ma voi duce de sarbatori dar imi trebuiesc si bani si acolo,etc ,iar in cel mai rau caz va fi daca nu voi face fata vietii de bucuresti imi inchiriez garsoniera si ma duc si stau acolo unde m-am nascut,dar nu prea vreau ca inca sunt la master si vreau sa il termin si vreau sa fie ceva mai frumos si mai bine si visele mele realizabile.
de acea as fi vrut o cale de iesire,dar intai am zis sa imi revin cu sanatatea sa ma fac bine si apoi sa pot continua mai departe.
cat cei de la conducere sigur ca si de ei depind toate,adica nu crezi ca viata noastra mai buna se afla in mainile lor ale noastre?nu exista tara saraca sau bogata ci conducator bun sau mai putin bun.iar eu asta incerc sa fac ca manager trebuie sa aplic strategii sas gasesc solutiile optime pt ceva mai bun,si deci in primul rand trebuie sa rezolv situatiile mele mai intai,iar daca nu fac sesizabile problemele cucare ne confruntam cei in masura sa faca schimbare in bine nu constientizeaza rorblemele sociale,.de ex un copil mic cand ii este foame plange si i se da lapticul
deci trebuie sa se cunoasca problemele care sunt ca prioritate si apoi sa se intreprinda masuri si solutii eficiente.
eu asta caut acum sa ies din impas,ce cerzi ca nu as vrea sa ma biucur de viata si de lumea mass-mediei,a shobizzului?foarte tare si foarte mult dar cum daca acum sunt in situatii dificile care necesita solutionare adica iesire din acest camp si apoi intrarea in cel al clebritatii,practic nu stiu ce este mai bine de facut sper sa fie bine.k vb poate venitii cu solutii noi si bune.
as vrea sa imi girezi,dar asta nu inseamna sa si fie ceva intre noi.daca este si vrem asta ar insemna sa ma si sutii financiar adica sa mai returnezii si tu,ori daor returnez eu banii dar fiecare cu viata lui etc sau ramane de vazut daca ne placem sau nu.etc.dar sigur va fi bine!
si voi fi bine!
tru cu ce te ocupi?