View Single Post
Old 06 Dec 2007, 12:22   #1603
gabryell
Novice

gabryell

Absolut admirabil, Pitbull... legat de carte. Multumesc de primire.
Irene, te-am imbatranit putin. Sunt convins ca la varsta ta ai reusi sa iesi din disperarea asta de moment. Nu-s io in masura sa dau indicatii, iarta-mi indrazneala, da' am impresia ca te abati putin de la modul de gandire al unui om de succes. Cobori in probleme si cauti disperata o cale de iesire. Daca ti-ai simplifica viata si ai investi timp in ceea ce ti-ar placea sa faci, vizualizandu-ti scopurile, ai avea sanse de reusita. Nu ma judeca pentru ce ti-am spus... e o parere mult prea subiectiva.
Tipu' care sa te ajute cu giratul, nu sunt eu ( relatia ar fi imposibila ) ). Din punctul asta de vedere, te inteleg mai putin pentru ca sunt un om care se straduieste sa se descurce singur. Ai prefera sa fii legata, prin obligatii, de o anumita persoana? In cazul asta mi-as dori sa gasesti un om cu scaun la cap care sa profite, in limita bunului simt, de alegerea ta de a i te oferi.
Aaa... de ce te-ai apucat de master? Ar fi fost mai bine sa-ti concentrezi atentia pe un pic de experienta profesionala.
Plecatul in strainatate... eu plec in fiecare vara. Acum urasc sa plec chiar si in vacanta. Mi se propune sa ma duc de sarbatori, in fiecare an, si caut scuze pentru refuz. Sa mai fii si femeie, sa pleci si singura... asta chiar e o proba de curaj. Pleaca in provincie, muta-te in nord, fa-ti timp de cateva zile si du-te si studiaza nordul tarii spre ex.
Avem o gramada de avantaje in tara asta... doar ca nu obisnuim sa privim in lateral, huh? In schimb, ne plangem de conditiile din tara si de conducere. De parca astea ar fi responsabile de viata noastra... Nu vezi ca vin strainii in Romania? Gandeste-te bine si sa te vad peste trei ani, pe acelasi forum, plina de bani... in tara ta . Numa' bine.