View Single Post
Old 06 Dec 2007, 10:59   #1602
irene marlyne monroe
Guru

irene marlyne monroe

Send a message via AIM to irene marlyne monroe
salutari si la multi ani de mos nicolae,eu inca il astept sihur vine ,vreau sa traiesc in magia sarbtorilor de iarna,deszi sunt singurica prin casa.
cat despre ce s-a scris mai sus raspuns:
-nu am inca 27 de ani ci 26.
-stau intradevar cu banii mai prost ca m-am obisnuit sa cheltuiesc mai mult daca am avut economii de afara,masinuta etc si astfel se termina banutii mai ra[pid daca nu vin altii pe masura lor aici in tara cat se castiga i-as cheltuii in doua 3 -4zile-venitul minim
si deci am clacat ca ramasesem fara un loc de munca sigur adica si venitul mediu etc.apoi mi-am vandut masina sa plec in america pe vara dar,am renuntat ca am vazut ca am niste probleme de sanatate si am zis sa raman in tara sa imi treaca etc si ca mai apoi sa plec dar se pare ca nici pana in momentul de fata nu mi-am primit inca tratamentul dupa 4 luni de asteptarii,deci de muncit nu prea am putut sa nu ma obosesc prea tare si deci a devenit problematic la cheltuielile mele ,ca s-au terminat banutii,dar sigur vor venii altii sau trebuie sa schimb toata politica lor si sistmele de sanatate,asigurari medicale,munca,parlament deja le-am trimis scrisori,deci trebuie sa imi respecte solicitariile ca altfel nu ie bine.dar ramane de vazut.trebuie sa fiu sustinuta sau sa se intample in asa fel sa ies din acest impediment.
poate trebuia sa fac vreo schimbare sa plec in america etc.dar vroiam sa nu imi complic sanatatea ci sa mi-o refac si apoi cu calatoriiile,
dar trebuie sa fie vre-un mod de a avea banii.CHIAR CINE VREA AS VREA SA IMI GIREZE CINEVA SA IAU UN CREDIT PT STUDENTII-MAX SE DA 2000 DE EURO ASA AVEAM NISTE BANUTI PT A IMI CONTINUA MASTERUL LINISTITA ,DESI NU IL PLATESC IMI TREBUIE SA TRAIESC,SI POATE PLECAM IN AMERICA 4 LUNI -WORK IN TRAVEL SI AVEAM BANII DE RETURNARE,SAU ORICUM BANII SE RETURNEAZA IN 3-5 ANII DECI SI UN MIL PE LUNA ,ERGE DACA AS STA IN TARA.DAR AM NEVOIE SA IMI GIREZE CINEVA.POATE VREA CEL DE MAI SUS PE CARE IL FASCINA VOIATA MEA.
CACI TREBUIE SA IMI IES DIN IMPAS SAU TREBUIE SA IMI MAI VAND CATE CEVA SA TRAIESC PANA IMI REVIN SI CU SANATATEA,UNEORI TREBUIE SA NE SUSTINEM.sau nu stiu cum sa fac proiecte de schimbare a situatiei mele si a societatii in bine,sunt la managementul strategic si dezvoltare sociala dar sper sa tina cont de scrisorile mele pt schimbare in bine .si sA IMI FIE MAI REPEDE BINE.deci veniti cu ideisau cu modalitati de iesire din aceaste problreme sau sustinerii.
ar fi mult mai usior daca ar gira cineva sa pot sa iau banii deci din exterior si apoi cand voi putea ii voi returna
pls.daca e voi dac 2 mil celui ce ma gireaza,banii ii voi da sgur eu in 3-5 ani,asta daca nu vrea el sa ma sponsorizeze si daca nu e vreo releatie intre noi .ok merci vb