View Single Post
Old 06 Dec 2007, 04:48   #1600
gabryell
Novice

gabryell

Irene

In primul rand va salut pe toti.
Irene, mi-am facut contul acesta doar pentru a-ti transmite un mesaj. E 5:34 AM, mai am o ora jumate pana plec la scoala si nimeresc intamplator pe forumul acesta. M-apuc sa te citesc. Deocamdata am scanat prima si ultimele doua pagini ale forumului da' pot sa spun ca e un roman veritabil ce faci tu! Felicitarile mele. Intamplator ai inceput in preajma zilei tale, iar acum spre final, ne aflam tot pe langa 3 decembrie. La multi ani!. . Observ ca ai citit si cateva pasaje din documentarul ala. Motivant, huh? Cu atractia si alea... ma intreb de ce ai avut ghinionul ala cu controalele. Cred ca te gandesti mai mult la chestii negative, desi nu recunosti ( parerea mea). Bun! Acum ai 27 de ani. O sa-ti urmaresc scrierile cu mare interes. Sunt curios sa vad cum mai evolueaza viata dumitale. Nici un interes pe baza de hormoni ) nu m-a facut sa-ti adresez acest mesaj... decat simpla admiratie pentru insiruirea unor detalii realiste sau nu, ale romaniei ( cu "r" mic) din perspectiva vietii tale. Iti doresc multa sanatate, mult succes si realizari k lumea.