View Single Post
Old 05 Dec 2007, 22:05   #8
mirodoni
Guru

mirodoni

Send a message via Yahoo to mirodoni
Originally Posted by Pitbull:
Situatia pe care o descrii tu (un om matur, întretinätor de familie, etc., care ar vrea sä ajungä scenarist dar, din motivele practice descrise mai sus, îi e greu, sau chiar imposibil, sä mai prindä trenul normal) e de înteles - si este crudä si ingratä.

M-ai înþeles greºit ºi nu ºtiu de ce.

Eu am spus:
Trebuie ca cineva sã te întreþinã ca sã urmezi niºte facultãþi, sã faci niºte drumuri la Paris, sã-þi întreþinã copiii ºi nevasta, ºi, da, sã-þi dea ºi niºte bani de buzunar pânã devii tu profesionist.

Nu e cazul meu. Eu aº putea sã scriu liniºtit scenarii, cã nu-mi plâng copiii de foame, dar vorba altui user, ce sã fac apoi cu ele!?
Matur înseamnã 18 ani. Copiii nu se fac dupã 40 de ani decât în filme. Sigur, ca moderator, ºi numai, nu poþi spune: bãieþi, n-aveþi nicio ºansã. Am intrat în Atelierul de scenaristicã, dar mã orientez deocamdatã cam greu. Adicã ar trebui sã citesc foarte mult, ca sã-mi dau seama cum se pune problema ºi cu cine am de-a face. Era ºi un subiect cu concursul de la HBO. Erau acolo niºte nedumeriri privind rezultatele, ba chiar acuze. ªi vin alþii ºi-mi spun cã e suficient talentul ºi norocul de la Dumnezeu? Sã fim serioºi! Câºtigã cine trebuie, ca ºi la CNC.

Pentru
thequietsurfer
Scuze, am uitat ghilimelel…
mirodoni is offline   Reply With Quote sendpm.gif