Originally Posted by sergiu puiu:
imi esti drag deci nu te superi ca am folosit diminutivul BULL in cazul tau.
|
Vai, dar oh, ce-mi mai saltä pipota de emotiune. :love:
"Bull" nu e un diminutiv în cazul meu, e doar o jumätate de nick (tot în cazul meu, cu conotatii teziste).
Nu esti, din päcate!
(Sunt sever färä räutate.)
dar poate imi explici tu ce inseamna "sa-l combati din interior". sau "sa-l reformezi din interior".
|
Nu-mi place constructia asta cu "poate îmi explici tu", seamänä cu burzuluielile lui Cretinutz de pe räposatul VV forum.
pai sa faca bine sa candideze atunci la sefia CNCului.
|
Nope. P.D.V. super-simplist si limitat - îndeobste, otzärât, gen: "Ce, bä, nu-ti place? Fä tu altu' mai bun, na!
(Cot arätat.)
iti propun un nou topic. despre DEBUTANTI in lung metraj.
|
Nu-mi propune mie, eu nu-s aici nici sef, nici lider de opinie, sunt doar moderator. Propune-l userilor, prin deschiderea lui. (Apropo, avem si un sondaj pe tema asta, pe Home page.)
cu un inventar al reusitelor regizorilor de pina la debut.
adica o analiza la rece despre cine ar fi meritat sa debuteze pe banii CNCului conform regulamentelor de concurs de acum.
|
Din nou, un P.D.V. märginit si tezist.
dar daca si pe asta il bagi sub pres n-am facut nimic.
|
Desteptarea. Delirul ästa cum c-ar putea un moderator sä bage sub pres topicurile miroase a Bäläceanca si devine obositor. Asa ceva ar putea fi echivalat doar cu una din urmätoarele actiuni:
- sters topic
- sters mesaje care-l saltä în paginä
- încuiat topic
- mutat topic într-o sectiune de la coada forumului.
Nimeni n-a fäcut nimic din toate astea, dimpotrivä. Topicul e stimulat prin dialog. Ia un rudotel.