Prima data am scris ceva pe la 13-14 ani. Am renuntat datorita Glasului Lumii. Poate ca era bine sa continui.
Azi nu mai fac la fel, citeam o data o carte fiind coleg de apartament cu un tip care ma credea nebun, foarte pasionat de muzica, el n-a facut nimic sa ajunga Dj, eu in schimb fac ceva pt asta, pt film, scris, chiar daca am tendinte grafomane sau contzopiste uneori.
Primul "scenariu" (17 pagini word, font 14) l-am scris (mai avusesem tentative inainte) pe 26 decembrie 2004 (am notat data la sfarsit pe coli dupa ce le-am tras la imprimanta) si desi ce scrisesem numai scenariu nu putea fi, ca synopsis e o idee excelenta ce o voi dezvolta intr-o zi intr-un lung metraj, 50% inspirata din real-life, 50% inconstient din filmele vizionate.
Nu am dat la CAV fiindca dpdv financiar nu prevedeam nimic bun in Romania. M-ar tenta insa un curs de regie sau scenaristica prin State, dk ajung vreodata acolo (desi as prefera si in Romania, ma opreste lipsa de profesionalism in astfel de activitati si inexistenta unor astfel de cursuri, pe 1 an, maxim 2).
|