Ideea cu vizionarea decembristä e excelentä, chiar mi-era dor.
Si ideea întâlnirilor lunare live e bunä, dar eu mä gândeam la altceva: invitarea câte unui regisor, scenarist, actor, producätor, operator, etc., pe FORUM, pentru câte un termen dinainte stabilit (o säptämânä, o lunä), într-un topic special, dedicat lui (sau unui subiect asociat cu el; ex: Mungiu - "Amintiri din Epoca de Aur"; Puiu - seria lui de filme, începutä cu "M.D.L."; Nae Caranfil: "De la "...sporgersi" la "...täcere", etc.). Acolo, userii vor pune întrebäri, omul va räspunde când va avea timp (pe parcursul acelui interval dinainte stabilit), si se va lega un dialog. Evident, topicul va fi moderat la sânge, nu se vor permite spamuri, vulgaritäti, etc. (La fel de evident, ce spun eu aici e doar o improvizatie; trebuie sä discutäm serios.)
La ASA ceva mä gândeam.
Model: în aprilie-mai 2006, înainte de lansarea albumului "Fericire în rate", formatia Vama Veche a fäcut ceva similar: CHAT LIVE cu userii, în chat-room-ul site-ului, joia între orele 17:00-19:00. A iesit foarte interesant, plin de calitäti - dar si de accidente si parazitäri, din cauza haosului: chat într-o camerä, între cinci membri ai formatiei si 60-70 de useri! (Eu eram moderatorul, si a fost o experientä halucinantä!) Aici, dacä aplicäm formula "topic de forum", va fi mult mai bine controlat - si mai comod pentru invitatul respectiv.
|