View Single Post
Old 25 Nov 2007, 17:18   #8
klein
Guru

klein

am vazut si eu cateva
persepolis. nu m-a ambalat foarte tare. marele lui avantaj consta in faptul ca e desen animat. altfel ar fi iesit un melo tezist exasperant. asa ramane un melo tezist tout court, dar e salvat de forma copilaros naiva a animatiei
Les Temoins. mi-a dat senzatia de scenariu de serie b. ne-credibil si superficial. mai ales ca trateaza o problema destul de grava. am mai vorbit despre film la categoria Venetia 2007.
http://www.cinemagia.ro/forum/viewto...moins&start=25
filmul a fost foarte elogiat de critica franceza si nu prea inteleg de ce. poate pentru ca e vorba de Techiné si nu se cade sa fie criticat. actorii joaca foarte prost, scenele de amor sunt penibile. te simti jenat de jena actorilor.
ne le dis �* personne: a luat cezar-ul pentru cea mai buna regie. hm. nu e cine stie ce. cateva scene de actiune demne de hollywood. pentru un film frantuzesc nu e rau.
Lady Chatterley: minunat. actori formidabili, adaptare reusita a unui roman dificil. unul dintre putinele filme in care ritmul lent e fix la locul lui. cu 15 minute mai putin in final ar fi fost perfect.
klein is offline   Reply With Quote sendpm.gif