mai pai daca ne-am gandi toti numai negativ nici nu am mai iesi din casa afara.
dar pana la urma e periculos si in casa eu mai demult era sa ma electrocutez ,am cazut in baie si am dat cu capul de gresie deci era sa dau ortul popi
deci?viata este nesigura,tocmai de acea am vrut sa fac o schimbare mai radicala ca nu prea imi e bine in perioada in care sunt acum,asa ca eu oricum eu gandesc positiv.
faza e ca as incerca sa vad ce e dincolo de padure adica e soare sau e vant.asa ca as fi vrut sa am omica asigurare adica indiferent sa pot avea ceva in buzunar pt ma descurca mai usor.
si de acea am vrut sa vad daca el e dispus sa imi ofere un avans,fiind si el nesigur adica e posibil sa imi tin cuvantul sau nu.adica sa merg acolo sau sa raman cu banutii.dar nu este si genul meu sa pacalesc numai asa nevoluntar sau fiind ceva care trebuie pt a fi bine.
ok si apoi degeaba daca daca as castiga acolo daca se intampla ceva cu mine la ce folos?
cum ai zis si tu cu haina asa inainte ma mai bucur si eu de bani si cu siguranta va fi totul bine,si dincontra e indicat sa se aive grija de mine sa traiesc cat mai mult si sa fiu bine pt a fi bine.toti depindem unii de altii.
sunt convinsa ca doctorul s-ar comporta cu mine asa frumos cum si alti la randui se comporta cu el.
sau in cel mai rau caz poate ar vrea sa ma vrea pt ceva mai mult,nicidecum organe si prostii exagerezi.
la faza asta vad eu ce fac daca e doar o vacanta ,daca pot sa il tin departe de mine sau daca imi fac si mie placere,sau daca este doar ceva profesional-munca.
dar faza e ca mi-a trimis raspuns si zice ca ce poate sa imi trimita este visa ,biletul,banii voi avea acolo.
asa ca nu stiu ce sa zic eu fara bani in buzunar nu as pleca/daca nu poate si atat lucru pt mine sa imi mai dea un stimulent de siguranta atunci cum va putea acolo sa fie amabil ,gentil sa imi ofere hotel,si bani asa acolo daca e sa muncesc sau nu.fiindca practic as depinde de el daca m-as duce fara nici un ban in buzunar asa as fi putut sa si plec daca ceva nu imi convenea.etc.dar nu stiu daca se merita sa ma risc atat daca el nu prea da dovada de mai multa amabilitate.ramane de vazut.cu bani in buzunar poate m-as fi dus ,dar asa/?e mai complicat poate astept o alta oportunitate mult mai buna si mai sigura.