View Single Post
Old 24 Nov 2007, 11:36   #10
Neuptolem
Banned

Neuptolem

Quote:
Mai arunca un ochi peste mesajele tale si dupa aia mai vorbim.
Stiu. E dur. Stiam. Insa niciodata nu mi-am dorit ca mesajele mele sa sune a doctorat in literatura, a premiu Nobel - asa ca tine; priveste stilul Carabatz si stilul Syd Field - care e mai departe? priveste stilul Kafka, Hemingway, Gogol si stilul Calinescu? inclin spre primii desi ultimul m-a impresionat si el; priveste stilul camil petrescu, arghezi si stilul Dumas fiul; priveste stilul Amatorului de Andronache, priveste stilul Good Will Hunting-ului, James Cameron-ului; poate ti-ai dat seama ca expresia "triplodoct" pe care o folosesc este o ironie, un megasinonim pt PROFUND; poate esti genul de om care considera literatura lui Karl May si Pavel Corut (cea sf) buna de aruncat la gunoi, eu nu intru in categoria asta. Daca mesajele tale au o incarcatura atat de PROFUNDA atunci de ce simti nevoia sa te lauzi fata de mine, unul grafoman, contzopist, amator, fara nimic publicat - stai linistit in privinta asta, voi publica si eu odata ceva, momentan nu-mi permit sa-mi rezerv timp pt a atinge telul asta, secundar i-as spune. Ce mai cauti pe forum? Sa vorbesti cu cei care au realizat ceva pana acum? vorbeste cu ei si evita-ne pe noi astialalti mai fara talc.

Originally Posted by thequietsurfer:
iti lansez o alta provocare: NU MAI SCRIE NIMIC TIMP DE...O VIATA
Vrei sa stii cum functionez? Crede-ma, provocarea asta a ta este un obiectiv real ce face parte din altele 10 dar suna altfel la mine, stii, altfel:
1) Esti un analfabet! Nu vei scrie nimic niciodata bun! Esti un copiator amarat imbibat cu action-movies hollywood-iene si incultura la greu; ai un coeficient de inteligenta incapabil de a nascoci ceva original; Lasa-te! Nu-i de tine! Treci la manipulat produse electrocasnice!
2) Simti filmul asta; altul nu o poate face, ai talent; pleaca din anturajul, mediul asta sub nivelul tau de ambitie, inteligenta si sensibilitate artistica; priveste scrisul astuia! poti scrie mai bine de atat! esti capabil sa castigi un concurs de scenarii; poti vinde scenariul ala, totul depinde de tine chiar daca momentan ai probleme la synopsis!
3) Iti place sa scrii, e un element demn de luat in serios; ai nevoie doar de atitudinea necesara, a unui invingator; continua sa scrii, sa citesti, vei fi impins de la spate spre scrieri acceptabile, poate bune;
4) Esti un geniu! Poti scrie intr-o zi ceva de calibrul lui American Beauty sau 432! Cei care te descurajeaza sunt demni de tot amuzamentul si de toata ignoranta! Ha ha ha ha!
5) Te-ai inhamat la ceva colosal dar nu te gandi cat de greu va fi pe viitor, totul depinde de azi, de prezent, de ce faci acum, in aceasta clipa, ce faci? mergi inainte hotarat sau te descurajezi? Nimeni nu a fost un bun scenarist la primele first-draft-uri!
6) Fuck the screenwriting! Dar nu ma las your piece a shit! Si mai da-o draqului de engleza!
7) Lasa forumul si citeste ceva, cred ca-ti va fi mai folositor, apoi bagi un film.
Esti constient ca multiplele personalitati de mai sus le-am scris mai mult pentru oricine altcineva in afara de mine.
-------------------------------------------------------------------------------------
Voi scrie cele 5 pagini din Alien 5 (100% creativitate). Problema ar fi doar timpul. Sper sa-mi respect deadline-ul.
Neuptolem is offline   Reply With Quote sendpm.gif