ar trebui sa fie si pe pamant la fel de frumos ca in paradis!
so astazi asa cam nedormita am rezolvat 2 firme,si mai am luni vreo 2 3 si gata voi vedea daca mai continui sau nu.
cat despre doctoret ce sa zic habar n-am .i-am trimis mesaj ca mi-ar placea sa merg in dubai dar sa imi trimita si el niste bani de portofel vreo 500 euro macar sa imi las lucrurile incheiate facturile platite etc.si deci m-am gandit ca e mai bine sa plec asigurata cu ceva cascaval in portofel decat deloc.si apoi vroiam sa vad daca el merge mai departe adica cum eu risc sa interactionez cu o persoana ,univers,natiune necunoscuta sa vad daca risca si el.nu doar eu asa sa plec pe 0.dar se pare ca nu mi-a trimis raspuns.oare nu i-a placut?daca nu face acest lucru e clar ar fi vrut ceva fara sa faca mai nimic pt persoana respectiva,si de unde stiu eu ca nu ar fi vreo pacaleala acolo/?dar cu ceva banuti in buzunar m-as descurca mai bine.sa vedem daca se merge mai departe adica pe langa asigurarea biletului,visei,hotel si bani de buzunar.
daca o lasa balta in seamna ca nu are nici un sens sa merg pana acolo asa aiurea daca el e indiferent.
daca merge mai departe si imi trimite si bani de buzunar 500 euro inainte sa plec acolo inseamna ca e o persoana deosebiyta si pot sa ma bazez pe el.si sa si lucrez la spitalul din dubai sau doarvacanta etc.VA RAMANE DE VAZUT .astept un raspuns de la el un email.ok noapte buna.