View Single Post
Old 23 Nov 2007, 18:15   #50
Neuptolem
Banned

Neuptolem

[quote="Neuptolem"]
Quote:
grafoman
Originally Posted by thequietsurfer:
Inseamna maniac al scrisului, dar are si sensul de om care nu are nici cea mai mica legatura cu arta, o persoana lipsita de talent, tehnica si VALOARE.
Un scrib, un contopist amarat, patruns de morbul veleitarismului (vezi Flaubert-Bouvard et Pecuchet).
"Cei care te critica vorbesc despre ei, nu despre tine. (...) Doar tu te cunosti cu adevarat." - imi pare rau ca nu am retinut autorul si titlul iar textul nu-i reprodus exact..tot frunzarind pe rafturile "luxoase" ale Divertei...
-------------------------------------------------------------------------------------
Am achizitionat Misterul regelui. Despre scris cu 22 da roni depasind cu 2 roni pragul psihologic dar am zis: "Ziarele pe azi au fost 2 roni! Take it!" si speeeeeeer sa-mi ridic VALOAREA scriitoriceasca, sa nu mai fiu atat de contzopist... - se vede ca esti nou pe forum, eu am trecut de perioada in care incercam sa fiu pretentios doar de dragul pretentziozitatii, "VALOAREA rezulta din intelegerea mesajului pe care il ai de transmis de catre o cat mai mai mare audienta" - nu-mi apartine.
Peste 1 an nimeni nu-si va mai aminti de compozitia acestui mesaj, doar de mesajul acestui mesaj!
Dam totul din noi in competitiile oficiale si ne antrenam relaxant, distrat chiar, pentru a ne insufla vigoarea de care avem nevoie la turneul final
Iar in aceasta vigoare nu intra si cantitatea / calitatea cititului? Normal, Diverta este un obstacol elocvent ce atrage in jurul ei alte "paravane" pizmuitoare in...perspectiva.
Si care e mesajul meu? Oare care? Hoo-chaaa!!! Asta-i poate...
------------------------------------------------------------------------------------
Nu am reusit sa gasesc pretul The Cell-ului in USA. Rog un profesionist sa completeze ultima veriga a Lantului Luxuriant.
Cu siguranta, daca Nemira isi permite sa lase un asa gol (5 roni) intre categoria librarie, repectiv Internet, ne imaginam distanta dintre Internet si Pretul Real, dintre Pretul Real si Cost, data fiind siguranta si mai mare a achizitionarii produsului carte en-gros, de peste Atlantic. Ocean al "draq"-ului! A inghitit Titanicull!

Doresc doar un acces mai facil spre carti tuturor romanilor fara a mai adauga speculatiile salariului minim USA (?) / salariu minim Romania (125 euro).

You still don't get it. Then why am I talking to you? Get out! :hmm:
Neuptolem is offline   Reply With Quote sendpm.gif