pai nu ai de unde sa intelegi daca nu citesti mai atenta.
nu ti-am zis ca eu sunt preocupata de sanatatea mea?
crezi ca nu lucram pana acum?
pana acum am terminat si o facultate,studenta fiind mi-au trecut banii prin mana sa sti,asa cum eram eu naiva,copila pura etc dar au fost toate bune.asta e acum au mai intervenit si unele probleme asa aiurea si penibil dar numai conteaza.si deci ma limiteaza.si eu sunt constienta ca trebuie sa fie o schimbare ,adica un colac de salvare pt a nu maineca,dar cum oare e posibil fara a incerca?sau a avea un gram de nebunie pt schimbare si cu putin noroc sa fie bine.
ce sa fac?sa mor cu zile?NU problemutele acum mi-au schimbat opinia VIATA ESTE FOARTE PRETIOASA iar cel mai imp este SANATATEA,cand nu este atunci vezi si importanta vietii si ca vrei sa traiesti.
ce sa fac mai in romania ma epiuzez pe timp ce trece aiurea si penibil.
de ex.am zis hai sa mai dau si eu din coate sa mai fac vreo activitate si sa imi mai vina bani si deci ce am facut ,m-am dus la o firma ca operator de interviu pt ca se faceau chestionare-sondaje se aplica pe firme.2 chestionare la o firma adica 160 lei,bun am zis sa ma bag ca e acceptabil in 20 de minute cat completezi chestoionarul etc e interesant si ok si din privinta banilor.dar ce sa vezi
ieri adica joi a fost prima mea zi de munca pe teren,si ce credeti ca am facut :
m-am trezit de la 8 ca m-a trezit papagalul,am iesit pe la 11,30 si dai si cauta adresele firmeleor respective pe sect3.m-am dus la unirii ca aveam bl unirii ,splaiul independentei etc si multe altele alba iulia,
dar cand colo distanta nene,eu pe tocuri si dai sa mergipe jos de la fantani pana in splai indep.acolo ajung obosita de picioare si nu pot sa intru nu aveam interfon ,dau si sun nimic,sun pe mobil si imi raspunde un barbat-directorul si incepe sa rada ca acolo e doar sediul ,iar punctul de lucru este tocmai in republica,pana la urma ma supar si zic ca nu e de ras avand fiind in situatia asta de a merge atat si inzadar si intreb ce se poate face,el amabil vine cu idea sa vina cineva cu masina sa ma ia.ok astept vine persoana ajung la fima vorbesc cu o directoare ,ca cica este ocupata,nu are timp de mine si de 20 min. asa ca ma pregatesc sa plec dezamagita,apoi intra pe usa o tipa mai amabila si pana la urma doreste sa imi raspunda la intrebari,bun s-a rezolvat dau sa plec ,dar imi aduc aminte ca mai imi trebuia un chestionar completat asa ca sun ce e de facut pe tipa,asta zice ca era singura care putea sa aiba timp pt mine altcineva nu ,apoi dezamagita plec usor si imi vine ideea sa il sun din nou pe director si imi spune ca e la firma asa ca ma intorc si foarte rapid e amabil si raspunde la intrebari.
bun s-a rezolvat am termiat DAR doar o singura firma iar timpul trecuse atat de repede incat se facuse aproape 4 si celelate firme nu mai vror sau numai au programc ca am sunat de dupa tel meu.(sper sa nu imi vina factura mare)bun si o iau inspre casa nesigura daca e sa dau pe la facultate caci trebuia de la ora 2 sa fie o conferinta cu partidele si presedintele basescu.dar oricum era cam tarziu si totusi trec sa ma conving .cu parere de rau totul e in zadar ,ma intalnisem cu o fosta colega care imi zice ca a fost presedintele dar s-a terminat si a plecat.atunci plec inspre casa cu un aer dezamagit si fffffffff obosita.
chiar vroiam sa iau parte la conferinta sa imi expun anumite puncte de vedere etc.dar asta e s[er sa mai vina o data.
in final am ajuns acasa rupta de oboseala,fiinca eu daca nu ma mai simt bine obosesc foarte usor.
apuc sa manc ceva,imi fac o baita si vreau sa citesc un picut sa nu ma munstreze coctiinta ca nu a,m fost la facultate si nici munca -adica bani frumosi nu au iesit,asa ca incerc sa citesc o carte pt master-globalizarea ,dar nici nu termin prefata ca adorm era cred 10 dar instantaneu pe la 12,00 ma trezesc si ce sa vezi ca numai pot sa adorm adica pana la ora asta eu nu am mai dormit deloc,iar acum problema e ca trebuie astazi sa dau chestionare adica 5 firme 10 chestionare completate.
cumvoi proceda nu stiu?
ieri practic s-a dus o zi intreaga si doar o firma am rezolvat ,astazi cum voi vedea 4?si nedormita?
adica vezi tu crezi ca se merita pt 160 mi ieri sa ma fi obosit atat si acum nici sa nu dorm sa fiu stresata ca trebuie sa imi termin treaba si deci sa nu imi complic sanatatea?\
sau in alt caz voi suna si voi intreba dac pot sa duc chestionarele luni,si sa ma pun sa dorm ,sau dac nu vror asa sa beau o cafea nedormita sa ma duc pe teren sa le rezolv,dar cu siguranta imi va afecta si complica sanatatea.fiinca numai am rezistenta ca altadata,iar orice exces de acest gen imi este f daunator.
bun m--am descarcat ca m-ai provocat la discutie.deci nu gandi numai dintr-un punct ingust ci mai vast mai detaliat sa ti cont de mai multe aspecte etc.ok poate vi cu o solutie buna.
si a straniu insfarsit dai un semn de viata dupa atata timp.chiar tu ce faci nu ai dormit nici tu,sasu asa te trezesti de dimineata?