mai nu pot sa dorm ca nu stiu cum e mai bine sa fac dar cred ca cum gandesc eu mai pozitiv e cel mai bine.si poate este nevoie de o alta calatorie,unalt univers de cultura etc poate si astai rolul meu sa interactionez cu toate lumiile tarii,nu zau pana acum am avut tangente cu roman,tigan,albanez(in italia cand eram la pubul/restaurant era pe acolo si sicilieni si albanezi etc,dar doar am interactinat vorbind nimic mai mult sio tot m-a ajutat sa imi dau seama de ei.)cred toate natiile .ok
iar acum nu prea am o alta alternativa mai buna sau sper sa fie aici in romania ori sa fie totul ok unde ma voi duce si sa imi mearga bine sa fiu fericita si sa ma pot inroarce in romania de cateori vreau si aici eventual sa stau.
pe de alta parte gandind si mai frumos,la cat sunt mulsulmanii de fanaticii si eu de deosebita parca vad ca ma respecta,venereaza ca o zeitate etc si avand grija ca un ou de mine,si mi-ar respecta vorba etc,cuvantul.mai sti exista si o astfel de varianta abstracta posibiula.orice este posibil.