Originally Posted by Supastar:
Originally Posted by erectia eunucului:
Astazi Scarlett Johansson face 23 de anishori.Sa ne traiasca.
|
memorabil! Sa ne traiasca si erectia!
|
Pe pro-tv imaginile unui amator surprind fete care se bat, Scarlett face casa buna cu erectia si mai face 23 de anisori, La multi ani Scarlett!!! iar eu am avut o zi sux, sau sucks care m-ar putea inspira spre un synopsis demn de hbo no.1, Supastar mai dai si tu o veste ce mai e in Park-Place,

, ink sor'-ta ma mai raneste, telepatic, niciodata nu am inteles cum altii pot scrie fara sa se elibereze! Nah! Orgasm literar! amuzanta tentativa de fotbal postata de silver_boy, 10x!, un punct alb pe o coala neagra si blogul zburda spre Oscar si totul e ca aseara la suxul cu ben stiller cand langa mine pe la juma' de film apare unu' hidos, mustacios, negricios, imbibat cu tutun, mai mai sa nasca rasismul in mine: "E liber locu'?", ma uit la el, de parca nu stiam ca pe csaun nu sta nimeni, ma gandesc 3 secunde: 'E liber!" atat de serios incat parca murisera toti barbatii de pe planeta si ma cheama Comandantul Trupelor Ramase:
"Pt ca al treilea razboi mondial sa nu nimiceasca toti europenii, fa tu ceva fiule!", - bineinteles ca m-am implicat serios sa salvez rasa masculina de pe planeta astfel incat mustaciosul, negriciosul, hidosul s-a simtit in plus in sala, ca oricum filmul ii dadea neuronalisme filosofice peste IQ-ul personal la modul calibrului romania -albania -pericolul e negru si daca ecuatia lui Achille a lu' Liiceanu' mi-a trezit revelatii asta nu inseamna ca
"In gura presei!" it's sucks, spiritualismul e vag si tot n-am inteles corelatia dintre "sux", "erectia eunucului" si "arta cinematografica" fara a ataca bloghistii, actionam ca Filoctett, am inteles silver, intr-un tarziu, Neoptolem e ridicat de Diverta "in sus", 24 da roni? mai bine misterul scrisului, e 22, stiu cum sa nu mai fie sux, asta da kestie memorabila, si fetele alea batause se vor trezi violate iar atunci se vor uni...cate minute mai sunt pana pe 23? I hate this day!...sux-mux-kraks-pux! :hmm: