Originally Posted by gionloc:
Originally Posted by irene marlyne monroe:
cred ca am aplicat pe ejob si am primit un email de la un doctor chirurg care m-a invitat in DUBAI asigurandu-mi bilet hotel si visa.
in afara unde e cald si bine ca intr-un paradis e minunat.
|
perfect! chirurg, dubai, soare... super. eu zic sa mergi. in afara de un rinichi si o parte din ficat, pe care le-ai pierde in favoarea chirurgului pentru niscaiva transplant ilegal de organe, totu tre sa fie fain. e un paradis, cum spui... soare, cald... hoteluri de stele cite degete nu ai la o mina... doar ca hotelurile unde iti asigura chirurgu sederea s-ar putea sa fie cu zabrele, spirt si seringi.... ce naiba, nu ai vazut Sympathy for Mr. Vengeance?
|
ai mai de ce vezi lucrurile asa de salbatic?
pai oricum nu crezi ca in romania imi mananc ficatul cu supararile astea,cu faptul ca spitalul iti ofera ingrijire daca ai bani,ca pt a astepta pt un tratament trebuie sa treaca cu lunile ,
deci ce as avea de pierdut?
din contra poate ar fi o sansa pt mine acolo ,pt sanatatea mea,si daca e cazul sa imi si refaca sanatatea,adica ei eventual transplanturi mie,sau tratamente eficiente de ultima generatie.
aici cine sa aiba grija de mine?acolo poate lucrand sau cunoscandul ma va avea el ca pacienta,deci?
eu poate vad lucrurile in roz.
oricum astept mai multe raspunsuri din partea lui sau a voastra a tuturora sa imi dau serama cum e mai bine.ok pupici