View Single Post
Old 21 Nov 2007, 12:09   #1559
irene marlyne monroe
Guru

irene marlyne monroe

Send a message via AIM to irene marlyne monroe
mai ma cam speriati,ori nu vad eu realiatea?
dar daca asa ar fi mai bine?poate am un destin mai plin sa calatoresc.
si apoi fiind spital acolo poate nu as pierde din rinichi/ficat ci dincontra mi l-ar reface/trata daca este cazul,in romania se tot lalalie pana sa se faca ceva cat mai rapid pt un bolnav.
deci?
deci aici sunt singurica da?ce fac stau singura de sarbatori,sau fac cu tata?nu merge,/daca nu ma simt bine,cefac astept asa aiurea pana sa se faca ceva daca se mai poate face,si deci paractic trebuie sa fie o iesire din aceasta perioada.
acolo de ex e frumos si bine,pot sa am parte de tot ce se poate poate,fiind si un spital as putea fi tratata deci mai usor daca e cazul,si cum este dubai centrul financiar,adica cred ca este ca un fel de america,probabil au si tehnologie ridicata,adica au tratamente ultramoderne.siar fi o sansa pt mine.
pe de alta parte nu as fi singurica de sarbatori ba chiar intr-un paradis terestru,anul asta nu mi-am facut nici o vacanta in afara de a merge la ai mei,nici in america nimic.
acolo e cald si bine ,iar aici ar trebui sa infrunt frigul si am devenit foarte sensibila.
ATAT AS VREA SA MA INTORC CAND VREAU EU ,ADICA VREAU SA MA SI INTORC IN TARA NU VREAU SA RAMAN ACOLO SI DECI AS VREA SA AM O CERTITUDINE CA VA FI TOTUL OK SI CA MA POT INTOARCE CAND VREAU.
OARE CUM AS PUTEA SA PROCEDEZ SA FAC ACEST LUCRU?
POATE oricum trebuie sa mai vorbesc cu omul ,doar mi-a trimis un email,eu iam raspuns sa vad ce mai zice etc.