salutare salutare ia sa va zic o faza tare.
ar fi vorba de o plecare
astept vcariante cine e pt cine e contra.
deci
cred ca am aplicat pe ejob si am primit un email de la un doctor chirurg care m-a invitat in DUBAI asigurandu-mi bilet hotel si visa.
eu nu stiu cum si ce sa fac practic aici o duc cam rau pe azi pe maine ,nu ma simt nici bine,nici tratament nu am facut inca ca de in romania asa-i in romania.deci si cu bani o duc cam prost.doar ca mamai duc la master singurul lucru care ma mai incanta.mi-e mi-ar fi placut sa stau in tara si sa am un job bun super bun sa nu imi lipseasca nimic sa imi revin sa am sanatate si eventual dupa astea toate sa merg si in vacante pe oriunde vreau eu dar sa imi permit.
acum nu stiu ce sa zic,poate e ok si sa plec am vazut niste imagini superbe despre dubai dar as vrea sa am si certitudinea ca imi va fi bine,ca totul se va intampla in asa fel incat sa fie bine,eventual daca nu ma simt bine sa ma trateze spitalul respectiv sau altul mai bun
si sigur sa pot sa ma intorc inapoi in romania cand doresc eu,adica oricand si la orice ora daca eu voi vrea.
deci voi ce credeti?
nu mai pun ca la cat sunt de sensibila nu stiu daca voi face fata frigului de afara ,iar sa imi petrec aceasta perioada in afara unde e cald si bine ca intr-un paradis e minunat.
as vrea sa stiu cum ar fi cel mai bine.ook astept cat mai repede variante sau pareri.pupici merci.