View Single Post
Old 20 Nov 2007, 11:15   #34
Neuptolem
Banned

Neuptolem

Da, s-ar putea sa fi tintit prea la nisa cu nemultumirea mea; si editurile au o maaaare vina. Gasisem Call Girl la o taraba (ca a lu' nea Dorel) si era destul de scumpa dar nu inaccesibila, sa zic ca se invartea in jur de 20 RON pretul. La Diverta aceeasi carte era cam cu 5 RON mai scumpa, am o amintire subconstienta dar sunt sigur ca nu ma insel.
Totusi, Mobilul de Stephen King, l-am vazut (momentan) doar la Diverta si costa, nici mai mult, nici mai putin de: 34 RON! Ei, la salariile de care noi tinerii nu putem trece: 650 RON (1000 RON in Bucuresti ce implica si cheltuieli mai mari), ca sa nu mai zic ca in vara asta o directoare comerciala imi facuse o "oferta" de 250 RON, este un cataclism cultural! Traiasca biblioteca! Traiasca: "Tanti, o pot xeroxa si eu?"!!!
Ma uitam la ea: "Mah, da' e groasa...aham...e groasa...are pagini multe, d-aia e scumpa...sau a scos-o Mr.King prea devreme, in ianuarie 2006 si inca nu a rupt gura targului...aham...Mr.King a impus tariful asta...aham, ca editura a platit scump sa o aduca in tara...altfel, ori saracea Mr.King, ori saracea editura, ori falimenta Diverta, aham, las' mah c-or veni si vremuri mai bune...some day...never." :hmm:
Neuptolem is offline   Reply With Quote sendpm.gif