View Single Post
Old 18 Nov 2007, 01:18   #268
M0n0
Guru

M0n0

Send a message via Yahoo to M0n0
Abre Los Ojos - 8.5/10. Se mai pune vizionarea lui dupa ce am vazut deja Vanilla Sky? Mi-am imaginat cum ca l-am vizionat pe asta primul si am incercat sa nu ma gandesc la Vanilla Sky deloc...in mare parte am reusit. Dar la final tot Vanilla Sky mi s-a parut mai bun. Regia lui Crowe a fost de vina, filmul lui a fost din punct de vedere vizual mult mai puternic (si de ce acord mai multa importanta impactului vizual in acest caz? Fiindca totul a fost un vis...) si initial vroiam sa zic ca si muzica lui a fost mult mai buna decat cea din versiunea spaniola...dar pana la urma ambele au ceva unic (muzica simfonica din Abre Los Ojos contra muzica noua, de inalta calitate aleasa cu grija de Cameron Crowe...ambele coloane sonore nu pot fi comparate - cu toate ca unii o sa-mi sara direct/indirect in cap ca genurile astea nu pot fi comparate). Alta chestie, culmea...jocul din Vanilla Sky a fost mult mai convingator decat in Abre...si senzatia de deja vu pe care probabil a avut-o Penelope Cruz a fost, probabil, imensa :lol:. In final, ambele merita vizionate pentru unicitatea fiecaruia, in ordine, hai, cronologica.

M0n0's blog
M0n0 is offline   Reply With Quote sendpm.gif