View Single Post
Old 17 Nov 2007, 11:21   #1
Neuptolem
Banned

Neuptolem

Sugestie sub forma de reclamatie 2 - Monopolul Diverta

Este vorba de reteaua de magazine Diverta care (din cate am inteles) detine un monopol in comercializarea multor, muuuultor, produse de cultura, printre care si cartile.
Saptamana asta cautam ceva interesting, original, cu tenta comerciala oarecum, psihologica, o carte care sa-ti dea de gandit dpdv scenaristic, sa ramai cu ceva dupa ce ai citit-o, e vorba de hrana aia...fundamentul synopsisurilor pe care le nascocesti. Ma oprisem asupra a 4-5 titluri:
"Mobilul" de Stephen King;
"Shining" tot de S.K. (aici mai bine m-as rezuma la productia lui Stanley Kubrick din '80).
"Call girl" (log-line trendy / cool).
& "Hotii de frumusete" de Bruckner / "Despre minciuna" - Liiceanu.
Inclinam spre Mobilul, ii citisem synopsisul si simteam ca ma reprezinta ca gen preferat numai ca am intors cartea si mi-a picat fata cand am vazut pretul, nu-mi permiteam...sa mai spun ca le-as fi luat pe toate??

Tipii astia sunt inconstienti, daca ar scadea toate preturile cartilor cu 50% (sa zicem doar 40%) ar vinde de 10 ori mai mult, o garantez! Exista o multitudine de jocuri manageriale pe PC si in toate cazurile se intampla astfel. Bine, teoria e teorie, insa imaginati-va ca Mobilul ar fi costat doar 16 RON. Sunt sigur ca vanzarile ar fi crescut de cel putin 5-7 ori. Exista un prag de 18 RON. Eu unul vad pragul asta, ce depaseste 18 RON inseamna un tarif mare pt o carte si majoritatea depasesc "pragul" asta.
Diverta sufera de aroganta egoista! Cine a auzit de: proiectul Prietenii dintre coperti? sau pe dragutzul lor site se lauda cum acorda 3 burse de studiu studentilor de la ASE castigatori a nu stiu carui concurs. Dar de studentii la economie din Iasi, Timisoara, Cluj, Craiova, Arad si alte orase, au auzit? Ce m-ar incalzi pe mine bursa alora 3? Sa scada mai bine tarifele cartilor, sa mai citeasca si altii, nu numai cei care calca acceleratia la maxim a Peugeot-ului de la papa.
http://www.diverta.net/m1/Acasa
Neuptolem is offline   Reply With Quote sendpm.gif