Nu mä fac, bre, cä plouä, mi-au luat ochii mesajele on-topic.
Räspunsul: pe moment, n-am timp sä-i iau la puricat, si nici nu mi-e strict necesar. In faza asta, ai nostri nu vor aduce nici un big change acolo - e de-abia începutul, acomodarea, etc. In schimb, rämâne acut imperativul intern: europenele astea vor stabiliza trendul pentru legislativele noastre din 2008; iar acolo, orice observator lucid vede cä P.D.-ul si P.L.D.-ul sunt cele mai mici dintre rele. Evident, de alde P.S.D., P.R.M., P.C. si P.N.G. n-avem ce vorbi. Singurul discutabil ar fi P.N.L.-ul - dar dupä ce-a fäcut în legislatura asta, e clar c-are nevoie de o vacantä binemeritatä, sä-si mazileascä Cälinii, Crinii, Oltenii, etc., sä-si asume pulpa, sä, sä, sä... Pentru o analizä mai en detail a conjuncturii politice, vezi topicul "I'll be back", de la Cafenea (fondul problemei a rämas întru totul actual; îl gäsesti pe paginile mai de din colo).
DAR, în principiu, ai dreptate: e cu atât mai bine, mai onest si mai responsabil, ca oricine încä nu e pe deplin lämurit, sau extrem de scrupulos, si are si timp cu carul, sä le pritoceascä C.V.-urile. Asa fäceam si eu, prin 1990-92, când majoritatea (atât oameni politici, cât si partide) erau niste ilustri necunoscuti, sau în orice caz foarte controversati, si cu toti de-abia învätam sä ne orientäm.
|