Originally Posted by Lecart:
Originally Posted by Pitbull:
care mi-a rãmas la suflet ºi pe care o povestesc cu nenumãrate ocazii: cumpãrarea sticlei de bere din "American Graffiti" (1973).
|
Te rog, daca ai putin timp.
|
Päi era cam asa:
Bäiatul si fata se duc la magazin, ea rämâne-n masinä, el inträ sä facä rost de bere. Vânzätorul, un malac 4x4. Bäiatul îi cere o listä întreagä: caiete, pixuri, douä pachete de biscuiti, zahär, ulei, o sticlä de bere, cremä de ghete si pastä de dinti. Ala i le ambaleazä frumos pe toate, le factureazä, si când sä i le dea, murmurä:
- Ai un ID pentru bäuturä, da? :hmm:
Bäiatul:
- Aä, päi, sä vedeti...

Malaul clatinä din cap, ia înapoi berea, îi dä punga cu toate alea si-i ia banii.
Bäiatul iese amärât... Ce sä facä? Asteaptä.
Vine o babä.
- Särumâna, stiti, asa si pe dincolo... :oops: Nu vreti sä-mi luati si mie o bere?
- Hiii, nu ti-e rusine, mägarule, pärintii täi stie ce faci?

Pleacä baba, vine un domn.
- Bunä seara, stiti, as avea si eu o rugäminte... (blabla)
- Sigur, bäietas, dä banii-ncoa'.
Ia domnul banii si inträ-n magazin.
Bäiatul asteaptä... asteaptä... Intr-un târziu, nu mai are räbdare, inträ... Domnul, nicäieri!
- Nu vä supärati, a venit adineaori unchiu-meu sä cumpere ceva...
- A, da, niste tigäri.
- Si... nu l-am mai väzut iesind...
- Da, päi m-a întrebat dacä avem si-o usä prin spate, si a iesit pe-acolo.
Bä, sä mori, si mai multe nu! :w00t: :o

In fine, trece un tip. Bäiatul, iar:
- Stiti, blabla...
- Gata, dom'le, se rezolvä.
- Uitati si banii...
- Lasä, mi-i dai la sfârsit...
Inträ tipul... Nu trece un minut si iese valvârtej, din fugä îi aruncä bäiatului sticla de bere, si dispare. In urma lui, malacu' äla 4x4 de vânzätor, c-un Colt Magnum: BANG BANG BANG!!! Ii jefuise magazinul.
Originally Posted by Lecart:
Apropo de umor, daca tot s-a deschis subiectul aici.. si se observa un contrast intre primul si ultimul post, este adevarat ca umorul din filmul comercial american e in nenumarate randuri dezgustator?
|
Din päcate, da... Cele mai recente exemple:
"Superbad", "The Rise of Taj", "Wild Hogs", "Epic Movie"...