Thread: "Hairspray"
View Single Post
Old 10 Nov 2007, 00:49   #7
M0n0
Guru

M0n0

Send a message via Yahoo to M0n0
8/10. Ce sa zic, sunt in dubii, mi-a placut, in mare...dar nu e pentru mine. Ca film e excelent si complet, amuzant, rapid, istet, etc si sa recunoastem, a fost o placere sa o vad pe plinuta in mod placut (nu? Pleasantly plump) Nikki Blonsky dansand mai energic decat as putea eu vreodata. Si pe langa faptul ca e un film 100% placut pe parcursul caruia nu am ras in hohote dar am ramas constant cu un zambet de placere, e un film cu diferite mesaje nu prea noi...a fi gras nu e rau, rasismul e naspa (de orice fel) si alte cateva clisee nu prea rele. Personaje care mi-au placut in mod special...Edna Turnblad, Velma Von Tussle, Wilbur Turnblad, Motormouth Maybelle si Corny Collins, in aceasta ordine. E oricum un film pentru fiecare fetita plinuta din orice fetita din lume, dar fiind obiectiv de natura, e unul dintre cele mai bune musicaluri pe care le-am vazut (dar nici macar in top 5, dar la cate am vazut dintre astea cred ca e in top 10), unul care nu e dramatic ci e doar super-fun si comic.

M0n0's blog
M0n0 is offline   Reply With Quote sendpm.gif