Originally Posted by Alex Leo Serban:
Originally Posted by Neuptolem:
PS: Sunt pretentios cu mai multe, chiar si cu mine insumi.
|
ai o viatza grea, bag seama...  )
|
Intr-adevar, esti pe undeva pe aproape, eu nu as numi-o "viata', ci "perioada" care pana la urma depinde de tine "cat timp" va fi
grea (care si asta e interpretabil caci
a fi pretentios implica multe sacrificii pt a
nu cadea in
compromisuri, te multumesti cu
mult si e greu sa ai acel "mult". Dar asta e o smekerie, ce ai zis tu, ai
nimerit-o dupa
atitudinea mea, nu dupa ce am zis

Iar
a fi pretentios cu tine insuti nu inseamna
obligatoriu ca trebuie sa ai
o viata grea. Probabil mai trebuie sa adaug ca ziua in care am vizionat "
Little miss sunshine" a fost una cat se poate de
fericita si mai adaug: chiar daca
si perioada era una antonima cu
grea, tot 8 i-as fi dat.

Dar uite ca m-am departat cam mult off-topic insa m-ai pus intr-o situatie dificila generalizand o panorama existentiala vazuta doar dintr-un singur unghi spatio-temporal.
Originally Posted by Alex Leo Serban:
formula asta tembela & tipic americaneask a 'concursului + happy end' pt a spune cva ironic, pina la urma, dspr societatea americana...
si asta e kinda original 8)
|
Paragraful de mai sus demonstreaza intr-un fel limitat (tinand cont si de lipsa de experienta) ca viata reala poate fi mult mult mai interesanta decat un film. Parca pana si
Camasa de forta vazuta trecator aseara pe hbo avea un subiect mai incitant decat
LMS. Tot nu sunt de acord cu mesajul, iar ce spui tu cu
ironia mi se pare o exagerare, doar trecerea unui mesaj secundar trecut pe plan principal, esti prea spiritual. Imi aminteste de disputele alea legate de
432 cum ca Mungiu a dorit sa exprime o inconstienta a tineretului (din ziua de azi).
In concluzie, or fi fost interpretari paralele, dar daca scenaristul a dorit asta inseamna ca ori nu s-a priceput sa le exprime atat de expresiv ca restul scenariului, ori a vrut cam mult vis-a-vis de capacitatea lui creativa.
Inca o dara repet: filmul mi se pare bun, nota de 8 este una foarte buna,
Psycho a
primit 10, si crezi ca de LMS se va vorbi peste 40 de ani??? Nu cred...