View Single Post
Old 04 Nov 2007, 17:31   #232
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Conversând e-mail-at cu o distinsä doamnä (care mi-e si mätusä - iar la începuturile anilor '60 frecventa cercurile politico-artistice românesti, pânä i s-a acrit de ele si a rämas putin pe alte meleaguri, în '81), am primit urmätorea relatare. Obiectiv vorbind, luati-o cu rezerva cuvenitä. Personal însä, cunoscând persoana, am temeiuri sä-i acord tot creditul:
Originally Posted by Magda Orheianu:
La virsta lui sa mai faci inca un film cu comisarul fantoma, mi se pare ridicol; iar cei care aproba bani pt. asa ceva sunt incompetenti si risipesc fara sens bugetul cinematografiei.
- in cinematografiei a ajuns datorita lui Mme Maurer si ( mai ales) Securitatii. Colaborarea lui cu Securitatea cred ca a fost demostrata si la "Revolutie", cu "teroristi" pe care i-a regizat si filmat.
In casa Maurer se pare ca tot Secu l-a introdus. Oricum a fost mereu pe locul secund, de ramplasant a lui Cristea Avram.
Ti-am relatat cele de mai sus pt. ca detest impostorii si am impresia ca acest personaj e altfel prezentat decit e in realitate: un regizor mediocru, un securist, un megaloman, si un "don Juan din Popa Nan".
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif