Guru
|
salutare,chiar e pe bune toate astea?adica vorbiti serios?
ar fi super si atunci mai vin cu o idee,o propunere daca merge treaba si e pe bune atunci imi oferiti si bani pt prestatia imagini mele?adica facem totul si oficial in acte etc si asa va fi o forma de venit pt mine mai usor fara a ma obosi prea tare si deci sa imi fie bine sa merg mai departe sa imi termin si studiile si sa numai fie dificultati in nimic etc.
inca ceva intrebare se va folosi numai imaginea,poze,sau si continutul de pe forum?adica se poate sa fie intr-un mod atunci anonim,adica sa nu se stie ca eu cea din imagine vb toate cele care imi trece prin cap,gasiti voi o legatura ,o modalitate eficienta,
apoi eu propun asa in legatura cu continutul,sa postam enunturi optimiste ,solutii ideale de solutionare,si lucruri cum ne-am dori sa fie,sa ne ocupam si de persoane vulnerabile(cu probleme de orice natura,economice,sociale,umane,de sanatate,spirituale..s.m.d)si modalitati de solutionare,echilibrarea lor ceea ce denota o societate echilibrata fara probleme,civilizata,evolutie=oameni fara probleme.
caci societatea influenteaza omul si omul prin actiunile sale influenteaza societatea.asa ca o baza solida ,sustinere a persoanelor cu probleme vine in insasi ajutorul societatii,omenirii.aici as propune sistemul,statul bunastarii sociale ridicata asisgura satisfacerea tuturor nevoilor omenesti,dorinte,etc,prin o serie de modalitati,bani pt toata lumea care sa permita o bunastare economica onorabila ,asigurari medicale pt toata lumea,tratamente gartuite analize gratuite pt toat lumea,si tot ce este necesar pt a trai normal,fara a avea grija zilei de maine sau sa luptam pt existenta,caci asa ne epuizam valorile,si insasi importanta noastra pe acest pamant ceea ca suntem fiinte umane,unice irepetabile si deci d-zeu nea creat pt a evoluaa.altfel crea roboti si gata,dar nu aveau trairile noastre si putinta de a evolua etc.
si deci noi nu ne epuizam pt niste nevoi elementare/primare ci ne focalizam energia spre cele superioare de realizare,creatie,evolutie etc,ceea ce vine tot in folosul umanitatii.
bine se poate zice,pai daca vom avea totul asigurat,banii etc si tot ,oamenii nu vor mai muncii,dar este gresit insasi prin natura noastra suntem intr-o continua miscare,inovatie,progres,transformare etc.si deci ar vrea ceva mai mult,acel ceva mai mult insemnand evolutie,nou
asta e parerea mea,iar cei care intr-adevar au nevoie de sustinere,este foarte bine venita aceasta modalitate,pt ca ei nu vor fi nevoiti sa se chinuiasca sa traiasca,ci efectiv sa traiasca normal,ceea ce echilibreaza societatea,.este inadmisibil,ca o persoana de ex.bolnaviaora care nu are normalitatea de stare,energie ca a unui om normal sa se chinuiasca si sa munceasca pt a supravietuii,adica in loc sa se amenajeze,ingrijeasca ,sa munceasca pana se epuizeaza si moare?atunci la ce bun,doar ca te mai chinuiesti ceva timp,o perioada?NOP NUnu este posibil asa ceva trebuie sa fie modalitati de sustinere pt toate formele de afectiuni fie ele tratabile sua nu,dintre cele mai periculoase sau mai putin.
deci sustinundu-le este posibil chiar sa se refaca persoanele si sa isi continue viata etc.dar sa vina solutiile salvatoare,eficiente.
asta era parerea mea,viziunea mea,puteti sa veniti cu alte idei pro sau contra,sau altele mai bune ,iar cheia este cooperarea i in bine intre noi .comuniunea,solidaritatea,egalitatea,libertatea,fr aternitate-DRAGOSTEAetc.
asa ma mai si descarc si imipun in aplicare si masterul de management strategic si dezvoltare sociala.etc.
multumesc pt cuvintele si ideile voastre frumoase.